Hvad koster det at reparere et stenslag?

Mindre stenslag kan ofte udbedres uden at ruden skal skiftes, men det kræver, at du handler hurtigt. Har du et reparationskit, kan du selv klare arbejdet, men i langt de fleste tilfælde er det en fordel at lade en professionel komme til. 

Hos Alt-Autoglas anbefaler vi altid, at du får udbedret dit stenslag så hurtigt som overhovedet muligt. Alternativt risikerer du, at stenslaget udvikler sig til en større skade, der i sidste ende kræver en ny rude – og det koster væsentligt mere end en reparation.

Men hvad koster et stenslag, og hvornår kan det repareres? Hvad er prisen på et stenslag?

 

 

Stenslag – pris

Den nette sum af få hundrede kroner er alt, hvad det koster at få repareret et stenslag hos os; enten på vores værksted eller ved at lade os komme til din bil. Har du fået mere end ét stenslag, tilbyder vi desuden at foretage 3 stenslagsreparationer i samme rude til prisen for ét stenslag.

Med det lave beløb i baghovedet, kan du overveje, om det overhovedet kan betale sig at forsøge med en reparation på egen hånd. Selve reparationskittet har en tilsvarende pris, og samtidig risikerer du, at skaden ikke bliver lukket korrekt eller at “arret” ikke bliver helt så flot, som du havde håbet.

Er dit stenslag en forsikringsskade, kan du trygt overlade den til os. Vi er er godkendt til at samarbejde med alle førende forsikringsselskaber i Danmark, og vi håndterer desuden alt det praktiske arbejde med papirerne, ligesom vi undersøger, hvor stor en del af vores arbejde, der bliver dækket af din forsikring.

 

Hvor holder din bil?

Det er fristende at køre videre med et lille stenslag i forruden, men det er ikke en god idé; du risikerer, at skaden udvikler sig, så ruden ikke længere kan reddes. I stedet skal du gøre to ting: Sætte stenslagstape over skaden og ringe efter en reparatør.

Alt-Autoglas dækker hele Sjælland, og det betyder, at vi finder dig og din bil og reparerer stenslaget på stedet, så du hurtigt kan komme videre. Har du kørt bilen det sidste stykke til din arbejdsplads, kommer vi der – er du holdt ind ved supermarkedet for at handle, kommer vi der.

Det koster ikke ekstra at lade os komme til dig, men det sparer dig for besværet med at finde vores værksted. Samtidig tager det typisk ikke mere end 30 minutter at reparere et stenslag, og dermed kan du i løbet af kort tid fortsætte ud ad vejen.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar