Om Os

  • Klar ny forrude. Bilruden står som ny. Lækkert bilglas er vores hjertesag

Vores ‘Team’ – Mobil AutoGlas Service

Auto Glasservice er en sammenslutning af selvstændige danske autoglasmontører med mange års erfaring med reparation, udskiftning og taksering af autoglas.

Fordelen ved at bruge os, modsat en del andre i samme branche, er at Mobil Autoglas service tilbyder mobil service – det vil sige, at vi kommer til dig, uanset om din bil står i nord, syd, øst eller vest. Vi kommer, hvor det passer dig bedst.

Jan

Alt-Autoglas

Jan Steensen Regionschef Sjælland – Udekørende montør og med stor passion for bilruder, alt i bilglas, menneskerne han møder, hjælper, servicerer og ofte hygger med. Jan planlægger arbejdet (tager selv det sjoveste).

Michael

Alt-Autoglas

MIkæl autoglas team member

Michael – er yngste mand i teamet, men omhyggelig, struktureret og arbejdsom. Udekørende montør der lægger en stor ære i et ordentlig stykke arbejde i at kunden serviceres i højeste kvalitet.

Jacob

Alt-Autoglas

Jacob er nyeste udekørende montør i firmaet, med samme gode indstilling til at servicerer kunderne og sikre at efterlade et kvalitets udført stykke arbejde inden han forlader kunden.

Emil

Alt-Autoglas

Billede kommer snart

Om Emil…

Alt-Autoglas – Vor Team

Et jordnært, selvstændigt familieejet privat firma

Sammen gør vi vores til, at firmaet er vellidt, præsentabelt og at folk ved hvad vi står for, og har stor tillid til vores arbejde. Hvis du har lyst til at være en del af vores team, er du velkommen til at sende os din ansøgning.

MISSION

Vores mission med Alt-Autoglas er at være et jordnært, nærværende firma, hvor vores kunder føler de kender os, uanset hvem af os, der kommer ud til dem. Således at kunderne aldrig tvivler på, at det glas-arbejde de har bestilt er lig med kvalitet, og bliver lavet med passion for håndarbejdet, som til hver en tid sikre at bilens rude lever op til de strenge krav, der stilles for trafiksikkerheden.

Alt-Autoglas er et specielt firma

Firmaet er startet helt fra bunden. Vi har rent ud sagt stået med hatten i hånden, været rundt og banket på, drukket adskillige kopper kaffe og snakket med potentielle kunder, og igen vendt tilbage, fulgt op på dem, og efterfølgende fået gode samarbejder op at stå.

Som tiden er gået fra at det kun var Jan selv, der kørte rundt, opsøgte kunder og udførte arbejdet, er Alt-Autoglas nu to friske danske drenge mere, og så chefen selv, som også er kørende i marken. Konen bag chefen er den hjælpende hånd på hjemmefronten, så der er fuldstændig styr på aftaler og regnskaber.

Kvalitetshåndværk

Alt-Autoglas leverer et stykke kvalitetshåndværk, uanset om det er at reparerer et stenslag eller skifte en autorude. Vi ønsker at blive forbundet med ærlighed, trofasthed og som et pålideligt firma.

Kunderne skal vælge os, fordi vi har repareret flere og større stenslag end mange andre konkurrenter, vi tør kastes os ud i at reparerer et stort stenslag for kundens skyld med stor succes.

Det, der gør os specielle og unikke, er, at vi leverer kvalitet hver gang, vi skuffer ikke vores kunder, men overrasker derimod for kundens skyld, og prøver altid at gøre, hvad der er bedst og billigst for kunden.

Det husker kunderne næste gang, hvis uheldet skulle ske, at de får et stenslag eller autoruden smadres eller revner.

Reparation af stenslag

Vi reparerer langt større stenslag med stor succes end andre, og det kan og gør vi pga. stor erfaring, faglig stolthed, og ikke mindst godt værktøj der kan udrette (nogle gange næsten) mirakler.

Vi kommer altid til kunden, uanset hvor de måtte befinde sig: hjemme, på arbejde, i sommerhus, P-kælder, rastepladser og evt. ved købmanden, ja, over det hele.

Er kunden f.eks. ikke hjemme, er vi danske trofaste drenge, der laver en aftale med kunden om, at vi bare låner nøglen til bilen, som kunden har lagt til os, og derefter udføres arbejdet.

Der er lavet en betalingsaftale, og der har vi sikret os at kunne imødekomme kundens behov, uanset om dette måtte være kontant, kort eller MobilePay.

Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder når de har behov for det, så når vi står op om morgenen, er det med en indstilling om at servicerer kunder og afhjælpe dem med deres behov for en stenslags reparation eller en ny bilrude.

Vi sørger for til hver en tid, at når vi forlader kunden efter udført opgave, er der sørget for alt. I ordet “alt” ligger, at kunden ikke skal tænke på noget i forhold til skift af bilrude eller reparation af stenslag.

Det eneste, vi skal bruge, er en nøgle, for at kunne udføre vores job. I forhold til at have det hele til udførelsen af f.eks. forrude skift har vi alt med – det vil sige:

  • nyt bilglas
  • lister til ruden
  • klips til montering af lister
  • lim til ruden
  • ny P-skive, dog ikke en elektronisk P-Watch *
  • nye klæbepuder til P-Skive

Vi tager også den gamle rude med.

*  Har du en elektronisk P-Watch, sørger vi selvfølgelig for, at denne overflyttes til den nye rude med nye klæbepuder.

Skulle det være en siderude, eller en bagrude, der skal skiftes, bliver der selvfølgelig støvsuget og rengjort, der er også støvsuget inde i døren, eller i bagklappen så det ikke rasler. Det vil ikke kunne ses, at vi har været der, når vi køre derfra.

Alt-autogas service varevogne

Forsikringsskade

Skal rudeskift eller stenslag laves over kundens forsikringsselskab, klares alle paragraffer og papirarbejdet af os. Vi er godkendt til, at håndterer alle kunder indenfor alle forsikringsselskaber, der kan tegnes her i Danmark.

Vi samarbejder med samtlige forsikringsselskaber. Der er altså ikke et forsikringsselskab, som vi IKKE har samarbejde med.

Bare oplys navnet på forsikringsselskabet, så klarer vi resten. Du skal ikke tænke på noget.

VISION

Vores vision er, at skabe flere glade kunder og fortsætte med at tilfredsstille eksisterende kunder med et højt serviceniveau. Vi vil altid leverer kvalitet frem for kvantitet.

Der skal være tid til vores kunder, uanset om det er kunden, der er på farten eller det er Fru Danmark, der byder på en kop kaffe, så er det samme behandling og serviceniveau, men det er fokus på kundens individuelle behov, så alle føler tilfredshed og glæde over at have haft besøg af os.

Vi vil fortsat have at vores gode, positive omtale sker fra mund til mund-metoden, og når andre så har hørt vores navn og søger efter os på nettet, skal de føler at de har lyst til, at få besøg af en af os friske danske drenge.

Har kunden tidligere anvendt os, er de altid velkommen til at sætte navn på den montør, de ønsker kommer ud til dem. Det er vigtigt for os, at kunden føler tryghed og gør de det, har de også lyst til at fortælle venner og familie om den positive oplevelse de har haft med os.

Dette gør de kun hvis de er trygge og føler, at de har fået udført et godt stykke kvalitets arbejde, og har haft en god oplevelse.

BONUS

En bonus ville i fremtiden være, at vi får spredt vores budskab om, at vi står for alt i forbindelse med forsikringssager, og ikke mindst samarbejder med alle forsikringsselskaber, så kunden ikke frygter, at de får bøvl med deres forsikringsselskab hvis de anvender Alt-Autoglas.dk.

HISTORIEN OM ALT-AUTOGLAS

Jan Steensen er uddannet indenfor autobranchen som mekaniker. Jan fik i 1999 job hos det danske kendte autoglas firma MobilGlas, og arbejdede for MobilGlas i 10 år, hvorefter firmaet blev opkøbt.

Det blev starten (September 2009) på firmaet Alt-Autoglas. Et enkeltmands firma med montering af bilglas, reparation af stenslag af selveste forrude-montør Jan Steensen.

Alt-Autoglas blev hurtigt til et specielt firma, som er startet helt fra bunden, bygget personligt op med gode relationer, igennem kvalitetsarbejde. Igennem tiden har Alt-Autoglas fået nogle gode samarbejdsaftaler med værksteder, forsikringsselskaber og firmaer med bilflåder.

I starten var det kun Jan selv, der kørte rundt, opsøgte kunder, udførte arbejdet og lavede aftaler.

Vi reparerer et langt større antal stenslag i forruder med stor succes end andre. Det kan, og gør vi, i kraft af vores store erfaring, faglige stolthed, og ikke mindst godt værktøj, der kan udrette (nogle gange næsten) mirakler.

Bag ved Alt-Autoglas står også konen Tina, som er en stor drivkraft for firmaet og Jan. Deres tilsammen 4 børn og hele familielivet er en vigtig spiller i forhold til at have et sundt og fornuftigt firma.

STENSLAG
& VINTER

Kulde udefra og varme indefra, kan få selv det mindste stenslag til at sprænge bilruden.

Stenslag Service
Stenslag i forruden kan knække bilglas ved temperatur forskelle

SYNSREGLER /
BØDE

Stenslag kan nedsætte DIN sikkerhed og de kan være til stor fare. Lad os vurderer dem, før politiet gør. Se de nye synsregler her

Synsregler
Forrude ridser, stenslag - Hvad siger Politiet - Synsregler? Få svaret her

GRATIS
STENSLAGSTAPE

Nogle stenslag kan holde længe og sidde uden for dit synsfelt. Lige pludselig går det galt. Tag dem i opløbet, sæt hurtigt tape på og bestil os.

Ja Tak!
Gratis stenslagstape fra os til stenslag reparation

FERIE
MED TILLID

Lad ikke et lille stenslag eller en ridset forrude ødelægge (bil)-ferien. Lad alt-autoglas udskifte dit usikre bilglas

Vores Services
Stenslag i forruden - Fix det inden du tager på ferie

BESTIL EN MERE SIKKER KØRSEL I DAG

© Copyright - Alt Autoglas - Bilglas, Rudeskift, Stenslag Services