Glasmontøren checker for nye bilglas opgaver efter skift af forrude

Find ofte stillede spørgsmål om autoglas reparation her

Hvis du ikke finder svar her, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dette foregår efter samtlige kvalitetskrav og normer for hvordan det skal gøres.

Se siden “Forrude” for hvordan vi korrekt monterer en ny bilrude.

Solbælte i bilruder er det ca. 10 cm. farvede bælte, der er i toppen af bilruden og kan være enten grønt, blåt eller i lidt grålig tone.

En stenslags-reparation skal udføres sådan, at hullet/revnen i ruden lukkes, således at chancen for at ruden ikke skal skiftes minimeres.

I de fleste tilfælde kan stenslaget næsten ikke ses efter vores reparation. Se vores side om stenslag

Ridser i forrude, sideruder eller bagruden kan jo komme ved at man pudser ruderne eller af andre grunde, disse kan ikke repareres.

Ridser i forrude

Hvad er en ridser og ikke en revne? Ridser i bilens forrude kan ikke undgås, disse kommer ad slitage, brug af visker og almindelig rengøring af forruden. Det har ikke nogen kvalitetsmæssige risikoer for at bilruden ikke holder pga. ridser, men der kan helt sikkert være gener, ved når solen skinner, kan ruden konstant se smudset ud, fordi ridserne skinner igen.

Ting du selv kan gøre for at holde forrude længere tid fri for rigtig mange ridser er:

  • Skift vinduesvisker så snart de virker slidte, og selvom det måske kun er den ene side.
  • Sørg for at vaske forruden f.eks. ved tankning, for når der køres kommer der snavs, småsten og ”køre”-grus fra vognbanerne på forruden og ligger som et fint lag, og når så viskerne anvendes her, tager de og kører disse ting med i viskerbladet, hvor ved en vask, skylles disse af og børsten fjerner det bedre.

Udskiftning af autoglas, reparation af stenslag etc. kan foregå hvor de passer dig bedst, dog ved regn eller anden nedbør skal der være overdækket. Vi kan klare det med en  carport eller udhæng – bare i ly fra regnen.

Vi aftaler en tid der passer ind i vores og din kalender, men vigtigst af alt, så hurtigst som muligt.

Originalt Autoglas fra Alt-Autoglas.dk

Vi bliver tit spurgt om det autoglas vi anvender er originalt?

Til det kan vi svarer “JA”! Hvis du som kunde ønsker at få en original bilrude i din bil gør vi det gerne, men så får du i de fleste tilfælde også lov til at betale en del mere for bilruden.

Forsikringsselskaber vil generelt gerne sætte originalt autoglas i biler der er under 2 år gamle, er bilen over 2 år skal der findes et alternativ.

En kort forklaring på Original Bilrude og Alternativ Bilrude:

  • OEM står for ‘Original Equipment Manufacturer’
  • AF står for ‘After Market’

OEM er den originale bilrude som bilen er født med, denne kan selvfølgelig leveres såfremt man skal have ny bilrude.

AF er et alternativ til den originale bilrude, disse produceres efter at bilen bliver ‘releaset’ på marked. Kvaliteten af AF lever fuldt op til OEM autoglas, da der er kvalitetskrav og standarder for produktion af autoglasruder.

Reparation af stenslag kan udføres ordentligt på ca. en halv time, så er bilen klar igen til at kører. Ved udskiftning af bilruder, tager arbejdet en time, derefter skal bilen være parkeret for at ruden og limen kan hærde endnu en time, derefter kan bilen benyttes tilkørsel.

Vi benytter originale bilruder, bilglas af høj kvalitet. Så du får det bedste resultat og oplevelse af den nye rude, det er jo også din sikkerhed der er tale om her!

Vi gør alt vi kan for at sikre at du ikke oplever ventetid på levering af originalt autoglas til din bil. Vi vil jo også gerne servicerer dig hurtigst muligt, der kan dog være spids belastninger af levering. Vi giver dig klar besked ved evt. forsinkelser til din bestilling.

Da der er ekstremt mange forskellige bilmærker med individuelle ruder for hver enkel årgang, er det svært at give en specifikt og rigtig pris på nettet. Derfor opfordre vi dig til at ringe til os så vi sammen kan finde den rigtige løsning. Så har du også garanti for at du vil få den korrekte pris første gang inkl. alt.

Du er også velkommen til at benytte vores “Bestil Tilbud” nedenfor – Så kontakter vi dig med et tilbud du ikke kan modstå!

Ved forsikringssager – ordner vi det hele for dig (papirarbejdet etc.). Betalingen er mellem dig og dit forsikringsselskab.

Er det en privat sag eller for lidt ekstra tilbehør, kan vi både modtage kontanter, Dankort, VISA og alle vores montører kan også modtage Mobilepay og Swipp.
Betaling skal falde ved udførelsen af jobbet, altså samtidigt med at du giver os nøglen til bilen.

Alt-autoglas service biler