Forsikring og forsikringer

  • Alle forsikringer - Godkendt. Forsikringsskade? Vi klarer det hele for dig

Forsikringer – JA! Alle Forsikring

Alt-autoglas er godkendt til, at samarbejde med samtlige førende Forsikringsselskaber i Danmark.
Herunder også Leasing og Biludlejningsselskaber.

Vi sørger for, at du er sikker, når du kører.

Forsikrings Info

Alle Forsikringssager kan klares af Alt-autoglas. Hvis opgaven du får udført er forbundet med en selvrisiko fra din forsikring, får du automatisk en opkrævning efterfølgende, altså når din forsikrings sag er klaret af os og papirgangen er gennemført. Mange forsikringsselskaber har ved stenslags-reparation en ”fri” glasskade som giver dig gratis stenslagsreparation. Vi forsøger altid, at udfører en stenslags reparation før vi tyr til en forrudeudskiftning, det kan gøre det billigere for dig som vores autoglas kunde.

Forsikring – Sådan gør du!

3 hurtige – for sikring af sikker kørsel

  1. Giv os din nummerplade nr. og oplys navn på dit forsikringsselskab.
  2. Vi tager os af alt papirarbejdet
  3. Vi udfører autoglas opgaven

Forsikringsovervejelse

Ikke to forsikringsselskaber er ens. Så derfor findes der mange forskellige former for skadesdækning inden for autoglasskader og bilglas.

Nogle forsikringsselskaber har både “fuld dækning“, “ingen dækning” eller “dækning med selvrisiko“? Det er derfor vigtigt, at du går din forsikrings police grundigt igennem. Ofte er det billigt, at få god glasdækning med fra tegningen af din forsikring. Nogle kreditkort kan også have en glasdækning (MasterCard). Check om den forsikring eventuelt også dækker bilglas. Nogle forbund, firmaer  og foreninger har også forhandlet sig til en god bilglas aftale. Tænk dine medlemskaber igennem og find den bedste løsning for din situation.

Uanset hvilket forsikringsselskab, du har, så hjælper vi med alt papirarbejdet. Dermed sagt: Vi sørger for alt fra skadesanmeldelse til fakturering.
Skal du selv betale dele af beløbet i form af en selvrisiko, bliver du kontaktet direkte af dit forsikringsselskab efterfølgende.

Forsikringsselskaber nedenfor er GODKENDT, til at samarbejde med alt-autoglas!
Vi er også GODKENDT af disse forsikringsselskaber

(Hvis dit forsikringsselskab ikke findes her – Så kontakt os)

 
 

RUDESKIFT

LÆS MERE BOOK

Forrude, bilglas ny forrude kvalitetsglas
© Copyright - Alt Autoglas - Bilglas, Rudeskift, Stenslag Services