Forsikring og forsikringer

  • Alle forsikringer - Godkendt. Forsikringsskade? Vi klarer det hele for dig

Forsikringer – JA! Alle Forsikring

Alt-autoglas er godkendt til, at samarbejde med samtlige førende Forsikringsselskaber i Danmark.
Herunder også Leasing og Biludlejningsselskaber.

Vi sørger for, at du er sikker, når du kører.

Glas-Forsikrings Information

Alle Forsikringssager kan klares af Alt-autoglas. Hvis glas opgaven du får udført er forbundet med en selvrisiko fra din forsikring, får du automatisk en opkrævning efterfølgende, altså når din forsikringssag er klaret af os og papirgangen er gennemført herfra Alt-Autoglas.

Mange forsikringsselskaber har ved stenslagsreparation en ”fri” glasskade som giver dig gratis stenslagsreparation.

Vi forsøger altid, at udfører en stenslagsreparation før vi tyr til en forrude-udskiftning, det kan gøre det billigere for dig, som kunde hos alt-autoglas .dk

Forsikring – Sådan gør du!

3 hurtige – for sikring af sikker kørsel

  1. Giv os din nummerplade nr. og oplys navn på dit forsikringsselskab.
  2. Vi tager os af alt papirarbejdet
  3. Vi udfører autoglas opgaven

Forsikringsovervejelse

Ikke to forsikringsselskaber er ens. Så derfor findes der mange forskellige former for skadesdækning inden for autoglasskader og bilglas.

Nogle forsikringsselskaber har både “fuld dækning“, “ingen dækning” eller “dækning med selvrisiko“? Det er derfor vigtigt, at du går din forsikrings police grundigt igennem. Ofte er det billigt, at få god glasdækning med fra tegningen af din forsikring. Nogle kreditkort kan også have en glasdækning (MasterCard). Check om den forsikring eventuelt også dækker bilglas. Nogle forbund, firmaer  og foreninger har også forhandlet sig til en god bilglas aftale. Tænk dine medlemskaber igennem og find den bedste løsning for din situation.

Uanset hvilket forsikringsselskab, du har, så hjælper vi med alt papirarbejdet. Dermed sagt: Vi sørger for alt fra skadesanmeldelse til fakturering.
Skal du selv betale dele af beløbet i form af en selvrisiko, bliver du kontaktet direkte af dit forsikringsselskab efterfølgende.

Forsikringsselskaber nedenfor er GODKENDT, til at samarbejde med alt-autoglas!
Vi er også GODKENDT af disse forsikringsselskaber

(Hvis dit forsikringsselskab ikke findes her – Så kontakt os)

 
 

RUDESKIFT

LÆS MERE BOOK

Forrude, bilglas ny forrude kvalitetsglas

Stenslag forsikring

Det er uheldigt at få stenslag på sin bil og især på forruden. Men det er noget, som næsten alle bilejere kommer ud for en gang imellem, hvis man kører meget på landevejene. Nogle små stenslag kan du måske selv reparere, men ved større skader eller hvis skaden sidder lige i synsfeltet på forruden, kan det faktisk være ulovligt at køre videre, og det er en rigtig god idé at få et professionelt firma til at ordne det for dig.

Alt-autoglas er et firma, der kører ud og laver skaden for dig, hvis du bor på Sjælland, så du er fri for at opsøge et værksted. Især hvis du bor omkring Slagelse og omegn, kan vi være på stedet meget hurtigt og lave en reparation for dig, eller hvis det viser sig at være nødvendigt, så skifter vi forruden.

Forsikring stenslag

Vi er et team af dygtige mekanikere her hos Alt-autoglas. Alle mekanikere har specialiseret sig i at reparere stenslag og skifte ruder, så du er sikker på, at både dig og din bil er i trygge hænder hos os. Har du en stenslag forsikring, så klarer vi forsikringssagen hos Alt-autoglas. Hvis du har en selvrisiko forbundet med din forsikring, så får du automatisk en opkrævning på dette, når vi har ordnet forsikringssagen og alt papirarbejdet.

Glasskade forsikring

Rigtig mange forsikringsselskaber har en “fri” glasskade ved reparation efter stenslag, som giver dig en gratis stenslagsreparation. Her hos Alt-autoglas forsøger vi altid at nøjes med en reparation efter et stenslag, i stedet for at skifte hele forruden, hvis vi kan undgå det. Det gør det meget billigere for dig at være autoglas kunde her hos os.

Dækker forsikring stenslag?

Hvis du er i tvivl, om din forsikring dækker et stenslag, så oplys os om dit nummerplade nummer og navnet på dit forsikringsselskab. Så tager vi os af papirarbejdet med at søge erstatning for stenslaget, og vi udfører selvfølgelig reparation af din forrude eller en udskiftning af hele ruden, hvis det skulle vise sig at være nødvendigt.

Glasforsikring bil

Om du har en stenslag forsikring eller ej, så hjælper vi dig med at gøre en reparation af skaden så billig for dig, som overhovedet muligt, hvis du har været så uheldig at få stenslag på din bil eller forrude.

Bor du et sted på Sjælland, så kontakt os på tlf. 20 20 02 41, så vi kan finde ud af en løsning sammen.

© Copyright - Alt Autoglas - Bilglas, Rudeskift, Stenslag Services