Forrude udskiftning af bilglas – Ny Forrude

 • Vi sørger for, at du er sikker, når du kører.

FORRUDESKIFT – Udskiftning af forrude: Bilglas

Med erfaring siden år 2000 med reparation af stenslag i forruden og udskiftning af bilruder, tilbyder “alt-autoglas” reparation og udskiftning af forrude på stedet.

Forrude Bilglas Priser

Altid fair og konkurrencedygtige priser på bilglas. Bilruder er meget individuelle og stort set hvert bilmærke, årgang og model er forskellige.

For at give dig en korrekt pris på din nye forrude og yde dig den bedste service, er det vigtigt, at du oplyser mærke og nummerplade, så finder vi en god pris på en ny bilrude.

Forrudesensorer?

Bilglas er meget individuelle og stort set hvert bilmærke, årgang og model er forskellige.

Det er meget individuelt hvad en forrude kan indeholde:

 • Regnsensor
 • Elvarme
 • Kamera (Dash Cam)
 • Solbælte
 • Automatisk nedblænding
 • m.v.

Forrudens sensorer kan gøre din nye forrude lidt mere dyrere, men vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder med god solid rådgivning, så vi finder en løsning, der passer dig økonomisk. (Se FDM’s artikel om forrudesensorer).Bilruder er lavet af glas, som kan flække og gå itu uden varsel

Det er ikke alt, der kan forklares. En autorude limes fast i rammen på bilen, selvfølgelig forudsat at ruden ikke skal kunne rulles ned, altså sådan som en siderude.

Forruden er limet hele vejen rundt i kanten af rammen med speciel lim (egnet/godkendt lim til autoglas), og sidder 100% fast, samt er 100% tæt. Der kan af uforklarlige årsager i få tilfælde ske det, at ruden ”springer” (ser helt knust ud), dette er mulige spændinger der har været i ruden, en fabriksfejl i ruden m.m. og så kan et enkelt bump på vejen udløse bilrudens spændinger og springe glasset, dette kan ske lige efter en bilrude er skiftet, men også flere år senere.

Springer en rude og den knuses, falder den ikke ud.

Autoglas er sammensat af tre lag:

 • 1 lag Autoglas
 • 1 lag Laminat
 • 1 lag Autoglas

Bilruden har altså laminat mellem de to lag glas, dette er jo også med til at forklarer hvorfor nogle stenslag kan repareres og nogle ikke kan og hvorfor nogle skader løber og andre ikke gør. Årsagen er at hvis den genstand, der har ramt autoglasset kun har ramt overflade glasset så er skaden ”overfladisk” men har genstanden ramt helt ned i laminat laget, er der risiko for at dette ved reparation får glasset til, at revne og til sidst hvis genstanden har ramt så voldsomt at alle tre lag er ramt, vil det ofte være så slemt at bilruden skal udskiftes.

Skal solen skinne før bilruden kan skiftes?

Nej,  der er ingen problemer i at skifte autoruder i næsten al slags vejr, dog undtaget nedbør.
Foråret er en smuk årstid, sommervejret er perfekt, efteråret kan være en smule ruskende, og vinteren for det meste kold, men vi kommer og finder en løsning for en ny forrude.

Alt-Autoglas er det bedste valg når du vil have en hurtig og professionel udskiftning af autoglas, forrude, siderude eller bagrude m.m.
Du vælger tidspunktet og stedet, der passer dig, så møder vi dig der!

Selve rudeudskiftningen af forruden tager ca. 60 minutter, og vi kan udfører dette på din arbejdsparkeringsplads, uden du bliver forstyrret.

Hvis du har en kaskoforsikring eller en bilforsikring, der også omfatter glasskader, kan vi normalt udskifte din forrude gratis, hvilket hverken vil påvirke din forsikringspræmie eller en eventuel bonus optjent for skadefri kørsel.

Vi tilbyder også at ordne alt papirarbejdet for dig. Er den nye forrude eller autoglas dækket af din forsikring, sender vi regningen direkte til dit forsikringsselskab. Har du en selvrisiko, vil du dog efterfølgende blive opkrævet et beløb af forsikringen.

Alt-Autoglas Garanti ved Rudeskift

Alt-autoglas garanterer ved samtlige udskiftninger af forrude og autoglas, at montering altid er korrekt udført og monteret i henhold til fabrikanternes kvalitetskrav og specifikationer. Der er LIVS GARANTI på selve montering af forruden, samt garanti på at der ingen fejl er i selve glasset.

Original Kvalitet Glas – Produktinformation

For at opfylde bilfabrikaternes høje krav og sikre vore kunder den bedste sikkerhed og kvalitet, anvender vi kun autoglas i originalt fabrikskvalitet, som er originale produkter fra OEM producenter. Vi benytter udelukkende godkendte forrude-lim, primer og aktivator fra verdens førende producenter.
Alt-Autoglas overholder alle normer og kvalitetskrav, som stilles i forbindelse med benyttelse af disse produkter. Derudover bruger vi altid den nyeste teknologi, når vi initialiserer og kalibrerer ruder. Samtlige montører har været på testerkursus og bliver altid ført ajour med ny viden på området.
Det betyder for dig at du hverken kan høre eller se forskel, når du sammenligner den gamle rude med den nye. Bortset fra at din nye bilrude nok er fin, ny og uden ridser, mærker etc.

Vi kommer til dig!

Uanset hvor din bil er parkeret på hele Sjælland eller øerne, kommer vi til dig. Det eneste vi skal have ved fremmøde er, at kunne få en bilnøgle udleveret. Vi kan sagtens hente bilnøglen i en reception eller vi kan mødes personligt, uanset hvordan så finder vi den løsning, der passer dig bedst.

Hvor lang tid tager et bilrude skift?

Hvor lang tid tager det at skifte en forrude? Gennemsnitstid for udskiftning af en forrude er 60 minutter, altså en times tid. Der er selvfølgelig altid de ruder der driller og selvfølgelig også dem hvor alt går glat som en ål. Bilen skal efter et rudeskift stå en time og hærde.

Tekniske Hjælpesystemer i forruden- Hvad med dem ved et rudeskift?

Vi monterer din forrude korrekt som var den ny. Forruden bliver limet og tætnet efter alle kunstens regler af vores dygtige fagfolk. Vi kontrollerer den, pudser den og genmonterer etc. P-skiver, GPS’er på sugekop og den slags. Vi medbringer alle clips, klæbepuder og overflytter alt fra den gamle rude til den nye flotte bilrude.

 • Solbælte i forrude
  – i toppen af forruden kan der være cirka 10cm farvet ”bælte” hele vejen over i enten grøn, blåt eller blot tonet i lidt grålig tone.
 • Mørk-tonet ruder
  – det er smart og lidt lækkert at mørklægge sine ruder, men der er grænser for hvilke ruder der må ekstra tones. Forrude og sideruder må ikke have ekstra tonet film på i forhold til hvad bilen er født med. Sideruder ved bagsæde og bagrude må helt mørklægges.
 • Hvad med Bakspejlet der sidder på forruden?
  – Ved rudeskift afmonter vi dit bakspejl eller også kaldet førerspejl. Dette tager vi af bilruden og genbruger. Det er til dato aldrig sket, at det ikke har kunne genbruges.
 • Regnsensor?
  – Hvis du har regnsensor i din rude, har vi allerede ved henvendelse om rudeskift spurgt dig om dette, da ruden så skal være lavet med dette. Har du ikke regnsensor og ønsker dette, skal du i første omgang have installeret hele elektronikken til det, før vi kan monter en autorude, der har regnsensor ellers er det uden virkning.
 • El-varme i forruden
  – Har du El-varme i forruden har vi allerede spurgt dig om dette ved bestilling/forespørgsel af dette ved din henvendelse. Det kan være en udfordring at se dette, men vi kan sammen finde ud af det.

Ja! Din forrude vil blive limet hele vejen rundt i rammen ved et rudeskift.

Der er efterhånden ikke nogle nyere danske biler der kører rundt i Danmark uden at være limet. Limen lægges også som en tætningsliste, så der ikke kan være utætheder ved nedbør. Regnvejrs dage har vi en del af i Danmark.

Er din forrude revnet?

Så kan vi tilbyde dig en komplet udskiftning af forruden. Se mere om rudeskift.

Check evt. først de nye synsregler – Måske kan vi stadig reparere forruden hvis skaden ikke sidder i område “A”? Kampagnen “Op til 3 stenslag” for 450,- hvis ikke dine stenslag kan repareres så trækker vi de 450,- kr. fra en ny bilrude.

Er din forrude revnet efter et stenslag?

Hvis revnen stadig er indenfor de lovmæssige størrelser (se synsregler pdf) kan det måske stadig løses med en reparation? Det kan vi afgøre før vi starter.

Alt-Autoglas.dk arbejder sammen med ALLE forsikringsselskaber

De fleste forsikringsselskaber dækker en ny forrude, dog ikke hvis det er slidtage, ridser m.m.

Er du forsikret?
Da en ødelagt bag- eller siderude ofte er forårsaget af et uheld eller ulykke, dækker forsikringen oftest (undtaget af selvrisiko). Hvis din forsikring dækker skaden, så sørger vi for alt papirarbejdet. Hvis du har glasforsikring, kan du blot bestille tid, så sørger vi for alt papirarbejde til dit forsikringsselskab.

Se mere om hvor NEMT det er for dig at få dækket dit nye autoglas af din forsikring.

Vi har meget konkurrencedygtige priser på reparation af stenslag og udskiftning af forruder.

Uanset hvilken autorude i bilen det drejer sig om er revnet, smadret eller der har fået et stenslag, kan du være 100% sikker på at dit lokale værksted vil tilbyde dig at klare opgaven.

Men hvorfor gøre det?, arrangerer alt dette, når vi fra Alt-Autoglas kan komme til dig og klare alt for dig!

Når vi siger alt, så mener vi alt!

Vi sørger for at have:

 • Den rigtige nye bilrude med
 • Det rette udstyr med til monteringen
 • Alt det rigtige tilbehør med (clips, lim, ‘Cutter’, monteringssæt etc. – dette ligger værkstederne sjældent inden med, til netop din bilmodel)

Vi kommer til dig uanset hvor du befinder dig, og vi klarer alt papirarbejdet med forsikringsselskabet for dig såfremt det er en forsikrings sag?

Du kan derfor trygt overlade din bil i vores professionelle hænder og gøre lige hvad du lyster i den tid vi arbejder på din bil. Bilen skal dog stå og hærder i ca. 1 time efter montering.

Vi har alle betalingsformer, vi er kendt for vores kvalitets arbejde, og sammenlignet med værksteder så laver vi ikke andet end bilrude udskiftning og stenslagsreparationer.

Vi har derfor en helt anden ekspertise, træning og ikke mindst rutine i at udføre kvalitetsarbejde med autoglas, samt at være opmærksom på den enkelte bil og kendskab til rigtig mange forskellige bilmærker og fabrikanter af alle slags biler.

Nej, autoriseret værksteder er IKKE bedre end os fra Alt-Autoglas

Dette kan siges med sikkerhed, da samtlige montører hos Alt-Autoglas er uddannet mekaniker, og efterfølgende har specialiseret sig i udskiftning af bilruder og stenslagsreparationer, så ud fra det, ved vi godt hvem vi selv vi ville vælge uanset hvilken branche man er indenfor.

Alt-Autoglas vil garantere til hver en tid, at en udskiftet bilrude af Alt-Autoglas kan synes uden anmærkninger.

Jeg har fundet rust ved eller i rammen af min bilrude?

Kan jeg få skiftet bilrude hvis der er rust i rammen ved ruden?

Ja, Alt-autoglas skifter gerne din rude, men der tages forbehold for det, da rusten desværre kan være så fremskreden, at det kan bevirke at bilruden ikke er fæstnet så godt som ved en monteret rude uden rust i rammen, men vi sikre os at du som kunden bliver gjort opmærksom på dette, med følgende tekst:

Der er konstatere begyndende rustdannelse i ruderammen. Vi garanterer for korrekt montering af ruden, men kan ikke give nogen garanti for hvorledes at rusten vil påvirke monteringen.

Det bedste ville jo være at få lavet rusten og så monteret den nye rude, men vi ved godt at det ikke altid er det der kan lade sig gøre, men vi skal nok finde den bedste løsning for dig.

Priser på Udskiftning af Forrude

Er der prisforskelle?

Alt-Autoglas gør det i fair og forholdsvis billige priser, men der kan da helt sikkert findes endnu billiger priser, men vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, derfor sørger vi for at vores arbejde på din bil altid lever op til de kvalitetskrav, der er både fra myndighederne og fra bilfabrikanterne. Det er jo i bund og grund din sikkerhed i trafikken vi håndterer!

Alt-Autoglas har i forhold til autoværksteder ikke en husleje, at skulle placer i en regning. Vi kommer ud til dig i en af vores biler, derved kan vi holde priserne nede.

Vores regning vil primært være arbejdsløn og autoglas, der skal betales for ved udskiftning af bilrude, og selvfølgelig minus glas ved stenslags reparationer.

Vi sørger altid for, at være opdateret med sidst nye teknologi og hvordan alle modeller har deres særheder og forskelligheder, således at alle bilmærke og modeller håndteres som de skal på hver deres individuelle måde.

Vi vil til hver en tid prøve at hjælpe dig så hurtigst som muligt. Venligst anvend vores hjemmeside, SmartPhone App (Apple eller Android) eller direkte på telefon og vi vil være behjælpelige.

Er der glasskår i bilen efter den gamle forrude er udskiftet?

Nej, vi rengør din bil, således at du ikke skal tænke over at skulle bruge tid på dette. Altså den helt store ‘makeover’ af bilen er det ikke, men vi efterlader bilen som da vi ankom. Dog, skulle vi ankomme til en knust siderude vil alt glas være væk og en ny fin rude isat.

Alt autoglas, om det er forruder, sideruder og bagruder, der monteres i Danmark, skal være og er det man kalder ‘E-mærket’ eller ‘E-godkendte’.

Autoglasset skal være E-mærket, for at være lovlige til brug for montering i dansk indregistreret biler.

E-mærket eller E-godkendte er den måde hvorpå du som kunde, ved at ruden lever op til de standarder og regler der er for at anvende autoruden.

Hvad gør jeg hvis min bilrude er smadret i weekenden?

Kommer du ud til din bil i aftentimerne eller weekenden, og finder en eller flere ruder smadret i din bil, er der kun et at gøre: sæt plastik på med Gaffa tape, benyt vores app eller ring som det første morgenen efter, så vil vi bestræbe os på at hjælpe dig hurtigst muligt.

Der er ingen der kan hjælpe med andet end det, da der ikke kan skaffes glas om aftenen eller i weekenden.

Er det tid til udskiftning af forrude?

Alle bilejere oplever fra tid til anden, at bilens ruder rammes af en sten, en gren eller noget helt tredje. Og af og til er slaget så slemt, at der opstår en revne eller et lille slag. Stenslag kan udvikle sig, hvis man ikke handler på det i tide. Og det kan føre til en endnu større revne, som i sidste ende hæmmer dit udsyn.

Men det er der heldigvis råd for. Alt-autoglas foretager udskiftning af forrude. Og hvis der blot er tale om en reparation kan Alt-auoglas ligeledes hjælpe. Med Alt-autoglas’ hurtige og billig forrudeskift kan bilen komme ud og køre på de sjællandske landeveje igen.

Hos Alt-autoglas er vi meget fleksible. Vi kommer til dig, når skaden er sket. Alt-autoglas rykker ud til det sted, hvor ruden skal skiftes eller repareres. Kontakt os og få et tilbud med det samme – ganske uforpligtende. Vi foretager både udskiftning af forrude for private og for erhverv så som værksteder og bilflåder.

Få et uforpligtende tilbud på forrude skift

En udskiftning af forrude kan gå forholdsvis hurtigt, hvis du har de rette folk til at gøre det. Hos Alt-autoglas er vi udelukkende professionelle, danske montører, der har mange års erfaring med udskiftning af forrude bag os. Vi arbejder selvstændigt og hurtigt, og vi er specialiseret i rudeskift.

Vi kan hjælpe, uanset om du er privat bilejer med en revne i bilens rude eller et værksted på Sjælland. Og har du brug for at få repareret flere stenslag, tilbyder vi, at prisen hedder: tre stenslag for et stk. pris. Kontakt os for at få et tilbud.

Oplev et hurtigt og professionelt forrudeskift

Alle biler har forskellige ruder. Hos Alt-autoglas er vi vant til at håndtere alle de forskelligheder, der kan være. Det kan eksempelvis dreje sig om bilens sensorer. Mange nyere biler har regnsensorer, der gør, at bilens vinduesviskere automatisk starter, når ruden registrerer regndråber.

Andre biler har et såkaldt solbælte, så solens stråler ikke står så skarpt ind i bilen og dermed generer bilens fører og passagere. Derudover kan der være tale om elvarme, kamera (dash cam), skiltegenkendelse, bakspejle der er monteret på ruden og meget mere.

Uanset hvilke funktioner og tekniske detaljer din bils forrude er designet til, tager vi hos Alt-autoglas naturligvis hånd om det. Oplys os blot om bilens mærke og nummerplade, når du kontakter os. På den måde kan vi finde en god pris på en ny bilrude til dig eller reparation alt efter skadens karakter.

Vent mens vi foretager et sikkert skift forrude

Når uheldet har været ude, og du har brug for at få repareret eller skiftet bilens rude i en fart, så kontakt os. Dernæst kommer vi til dig og foretager reparationen på stedet. Det gør det nemt for dig, da du efter den hurtige og kompetente reparation kan komme videre med dine gøremål. Dermed vil skaden ikke være til gene i længere tid.

En udskiftning af frontrude bil kræver professionel håndtering, og det sørger vores montører for. Med det rette værktøj, erfaring og viden om hvordan en rude skal håndteres for ikke at tage skade, får montørene hos Alt-autoglas hurtigt styr på reparationen af din bil.

Det hele foregår meget tjept, imens du venter. Og bagefter kan du atter køre godt videre i trafikken med visheden og sikkerheden for, at din rude sidder præcis, som den skal. Som nævnt kan vi give tre stenslag for et stk. pris. Det kan være relevant i flere situationer. Men uanset hvilken situation du står i med din rude, så kontakt os og få et tilbud. Dernæst kommer vi til dig og foretager reparationen i løbet af ganske kort tid.

Husk dit forsikringsselskab ved skift af forrude – vi ordner papirarbejdet

Når du står i den situation, hvor det er nødvendigt med en udskiftning af forrude, vil vi anbefale, at du tjekker op med din dækning fra dit forsikringsselskab. I nogle bilforsikringer indgår dækning af glasskader i form af en glasforsikring.

Det er derfor et godt tip at være opmærksom på, hvilken forsikring der gælder for dig, hvis du kommer ud for eksempelvis et stenslag i ruden, som skal repareres, eller en decideret udskiftning af ruden. Hvis det viser sig, at dit forsikringsselskab dækker skaden, så træder Alt-autoglas træder til og hjælper både med reparationen og med alt papirarbejdet. Det kan næsten ikke blive nemmere at få dit nye autoglas.

Og skulle du være så uheldig, at uheldet sker en weekend eller sent om aftenen, er der kun et at gøre. Alt-autoglas anbefaler, at du sætter plastik på og fæstner det med gaffatape. Næste morgen kan du kontakte os, og så kommer vi til dig. I de sene aftentimer og i weekenderne kan ingen skaffe glas, så det er derfor denne løsning, der skal til, indtil en af vores professionelle montører kan reparere skaden for dig.

Alt-autogas service varevogne

Forrude priser

For at give en korrekt forrude pris første gang på din nye bilrude, skal vi altså have lidt oplysninger fra dig. Forruden leveres i perfekt snit og tilpasset din bil. Vi skærer den altså ikke til på stedet.

Vi monterer din forrude korrekt, som var den ny. Forruden bliver limet og tætnet efter alle kunstens regler af vores dygtige fagfolk. Vi kontrollerer den, pudser den og genmonterer fx P-skiver, GPS’er på sugekop og den slags. Vi medbringer alle klips og klæbepuder, og overflytter alt fra den gamle rude til den nye flotte bilrude.

Garanti ved forrude skift

Alt-autoglas garanterer ved samtlige udskiftninger af forrude og autoglas, at monteringen altid er korrekt udført og monteret i henhold til fabrikanternes kvalitetskrav og specifikationer. Der er LIVSTIDSGARANTI på selve monteringen af forruden, samt garanti på at der ingen fejl er i selve glasset.

Vi kommer til dig!

Uanset hvor din bil er parkeret på hele Sjælland eller øerne, kommer vi til dig. Det eneste vi skal have udleveret ved fremmøde er, at kunne få en bilnøglerne. Vi kan sagtens hente bilnøglen i en reception, eller vi kan mødes personligt – uanset hvordan, så finder vi den løsning, der passer dig bedst.

Original Kvalitetsglas – Produktinformation

For at opfylde bilfabrikanternes høje krav og sikre vore kunder den bedste sikkerhed og kvalitet, anvender vi kun autoglas i originalt fabrikskvalitet – det vil sige originale produkter fra OEM producenter. Vi benytter udelukkende godkendte forrude-lim, primer og aktivator fra verdens førende producenter. Vi overholder alle normer og kvalitetskrav, som stilles i forbindelse med benyttelse af disse produkter.

Det med småt (ridsen i forruden)

Garanti frafalder på stenslag og rudeskift: Ved almindelig slidtage, og såfremt ruden har været udsat for nogen form for anden udefrakommende påvirkninger som f.eks. hærværk og færdselsulykker.

STENSLAG
& VINTER

Kulde udefra og varme indefra, kan få selv det mindste stenslag til at sprænge bilruden.

Stenslag Service
Stenslag i forruden kan knække bilglas ved temperatur forskelle

SYNSREGLER /
BØDE

Stenslag kan nedsætte DIN sikkerhed og de kan være til stor fare. Lad os vurderer dem, før politiet gør. Se de nye synsregler her

Synsregler
Forrude ridser, stenslag - Hvad siger Politiet - Synsregler? Få svaret her

GRATIS
STENSLAGSTAPE

Nogle stenslag kan holde længe og sidde uden for dit synsfelt. Lige pludselig går det galt. Tag dem i opløbet, sæt hurtigt tape på og bestil os.

Ja Tak!
Gratis stenslagstape fra os til stenslag reparation

FERIE
MED TILLID

Lad ikke et lille stenslag eller en ridset forrude ødelægge (bil)-ferien. Lad alt-autoglas udskifte dit usikre bilglas

Vores Services
Stenslag i forruden - Fix det inden du tager på ferie
Summary
Bilglas » Forrudeskift - Udskiftning af forrude
Carglass repair
Bilglas » Forrudeskift - Udskiftning af forrude
Alt-Autoglas.dk
Alt-Autoglas.dk Vi er bedre end Carglass,
Østre Parkvej 154,Ringsted,Sjælland-4100,
Telephone No.+4520200241
Sjælland, Denmark
Sjælland
Stenslag, Rudeskift, Bilglas
Udskiftning af forrude i bilen. Bilglas, forruder udskiftning og reparation. Få skiftet dit bilglas: Vi kommer til dig og skifter dit bilglas
© Copyright - Alt Autoglas - Bilglas, Rudeskift, Stenslag Services