Rudeskift i Tyskland – kan det betale sig?

Flere og flere danskere vælger at få deres forrude skiftet i Tyskland, men kan det egentlig betale sig – og hvad skal du overveje, inden du vælger den løsning? Læs med og få svaret her.

Hvis du sammenligner prisen for rudeskift 1:1, så er der penge at spare, hvis du får den skiftet i Tyskland, og det skyldes primært to årsager:

1) Momssatsen er lavere i Tyskland

2) Lønningerne er lavere i Tyskland

Men det respektive beløb for at få bilruden skiftet er ikke alene afgørende for, om det er en god idé; der er flere ting at tage højde for.

 

Transport og reklamation

Når du regner på, om det kan betale sig at få ruden skiftet i Tyskland, skal du huske at medregne den tid, du bruger på at køre til værkstedet, ligesom du skal indregne udgifter til transport. Bor du langt fra grænsen, løber det hurtigt op, men bor du i nærheden, kan det måske betale sig.

En anden ting, du skal overveje, er reklamationsretten. Den har du naturligvis også i Tyskland, men hvis du vil reklamere over en fejl i dit rudeskift, skal du køre den lange vej over grænsen endnu engang – og så er det måske ikke længere helt så billigt.

Hos Alt-autoglas foreslår vi, at du indhenter et tilbud hos os, så du har noget at sammenligne med. Vi tilbyder en skarp pris på rudeskift, og vi kommer gerne hjem til dig eller hen på din arbejdsplads, så vi kan klare arbejdet, uden at du skal tage tid ud af din kalender.

 

 

Når du sammenligner priser

Når du undersøger markedet i henholdsvis Tyskland og Danmark, skal du huske, at det ikke nødvendigvis er det billigste tilbud, der er det bedste. Du skal også kigge på kvaliteten og værkstedets ry, så du får den bedste samlede pakke.

Med priser, anmeldelser og kvalitetsstempler i hånden kan du sammenligne de respektive tilbud og finde ud af, om det er værd at køre over grænsen for at skifte ruden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar