Reparation af Stenslag 5 Tips

Du har garanteret prøvet det; at komme kørende og pludselige høre en dump lyd, nærmest et lille brag – og efterfølgende kan du se et stjerneformet hul i forruden. Du har fået et stenslag.
Det er ikke noget så irriterende som et stenslag, men sket er sket, og du kan i det mindst forsøge at minimere skadens omfang. Vi har samlet 5 råd til dig, der har fået et stenslag.

Reparation af stenslag – 5 Tips – det skal du gøre:

 1. Få en hurtig reparation
  Det kan godt betale sig, at få repareret stenslaget så hurtigt som muligt. Det koster kun 450 kr., og alternativet er, at du risikerer at få større skader, så ruden i stedet skal skiftes.
  Alt-autoglas kører på hele Sjælland og øerne, og vi har en hurtig responstid.
 2. Undgå skidt i hullet
  Hvis du ikke har mulighed for at køre ind og vente på en reparation, så skal du som minimum undgå at få skidt i stenslaget. Det gør du ved at sætte et rudeplaster eller et stykke tape over hullet – men det er kun en midlertidig løsning.
 3. Gør-det-selv
  Hvis du har mod på det, kan du reparere stenslaget selv ved hjælp af et såkaldt reparationskit. Du skal dog være opmærksom på, at skaden vil være mere synlig, end når professionelle udfører arbejdet.
 4. Vær ekstra opmærksom om vinteren
  Hvis du får et stenslag i de kolde vintermåneder, skal du være ekstra opmærksom. Hvis der kommer fugt i hullet, kan det udvide sig, når det udsættes for frost – og så har du pludselig både flere og længere revner i glasset.
 5. Tjek om stenslaget er ulovligt
  Hvis du beslutter dig for, at stenslaget ikke skal repareres, så tjek, om det er lovligt at køre videre. Der er nemlig helt klare grænser for, hvor stort et stenslag må være, før bilen erklæres ulovlig.
Stenslag reparation 5 tips til hvad du gør ved et stenslag