Forår og solskin: Så er det tid til tjek af dine ruder

Når foråret springer ud, følger solen som regel med. Det er til stor glæde for de fleste, men der er tidspunkter, hvor solen er til større gene end glæde; nemlig når du kører bil med familien og ruderne ikke er til at se ud af.

Brugte du store dele af sidste sommers bilture på at irritere dig over børn, der klagede over, at solen skinnede dem i øjenene – eller gav genskin på iPad’en? Så er det nu, der skal tjekkes op samtlige bilruder. Og det kan godt betale sig at være ude i god tid.

Forår og solskin: Så er det tid til tonede ruder

Nye ruder – Sådan fungerer det

Vi udskifter med glæde samtlige ruder på din bil – både forruder, sideruder og bagruder. Der  er kun et par forholdsregler, du skal tage, inden vi kan gå i gang:

  1. Du skal undvære din bil i min. 2 timer ved rudeskift, da bilen skal holde og hærde op inden kørsel.
  2. Stenslags reparation(er) er hurtigere overstået alt afhængig af antallet af  stenslag.
  3. Bilen skal stå tørt under udførelsen af reparation eller udskiftning. Vi kommer som altid til dig – alternativt og i nød situationer kan du komme til os.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at hører om evt pris, regler for stenslag og revnet ruder. Der er lande der slår hårdt ned på itu bilruder, og det vil jo være trist at få en ekstra bon på ferien, og måske blive tvunget til at slutte sin ferie før beregnet.

Bedre udsyn, større sikkerhed

Det er generelt en god ide at gå sine ruder igennem en gang imellem. Det er trods alt også en stor vigtig del af ens bil. Fordelen ved at gå sine ruder igennem fx ved dækskifte til sommer/vinter dæk, kan måske forhindre en stor udskrivning til en ny rude, men ved at få lave sine stenslag inden de løber. Mange forsikringer er glade for at “kun” skulle dække en stenslagsreparation og ikke en hel autorude, da disse er betydelig dyrere.

En anden positiv ting ved nye/repareret ruder er, at de på ingen måde er svækket i deres styrke. Ved ingen stenslag eller revner er de 100% stadig som producenten lover i styrke og kvalitet. For ved et stenslag eller revne er der jo sket en lille skade, og kommer man ud for en alvorlig ulykke, er det jo altid rart at vide man har gjort sit, og ikke kan slå sig selv i hovedet over at der var noget man kunne/skulle have gjort for at forhindre måske at skaden blev lidt værre pga. en itu rude.