Stenslag – hvad koster en reparation af forruden?

Det er ret irriterende at få et stenslag i forruden – eller bagruden for den sags skyld – men desværre sker det jævnligt. Er du ramt af uheldet, så din forrude nu har et stjerneformet hak i ruden med bitte små udløbere i glasset, er du garanteret i gang med at undersøge, hvad det koster at få det lavet. Det bør du i hvert fald være, for faktisk kan 7 ud af 10 stenslag repareres med et godt resultat.
Som udgangspunkt koster det 450 kr. at få bilens rude på højkant igen, hvis du har fået ét stenslag. I øjeblikket kører Alt-autoglas dog en stenslagskampagne, hvor vi reparerer op til 3 stenslag for samme pris.
Forrude og stenslag koster?

Hold ind hurtigst muligt

Lige så snart du hører braget fra stenen, der rammer ruden, skal du køre ind til siden – hvis det er muligt selvfølgelig – ellers kører du ind, når trafikken tillader det. Alternativt risikerer du, at stenslaget løber, og så er det straks en dyrere affære at reparere glasset. Der skal nemlig en helt ny forrude til.
Det er ligegyldigt, hvor på Sjælland og øerne du befinder dig – vi kommer ALTID til dig. Det er selvfølgelig en del af prisen.

Skal ruden skiftes?

Er du fulgt af det sorteste uheld, så det er nødvendigt at skifte hele forruden, så klarer vi også det. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi bruger kun autoglas i originalt fabrikskvalitet, ligesom rudelim, primer og aktivator er hentet hos verdens førende producenter.

Priserne på bilruder er meget forskellige og afhænger af bilmærke, årgang og model. Den korrekte pris får du, så snart du kontakter os.
Som med stenslagsreparationer kommer vi gerne til dig, når forruden skal skiftes. Det er bare vigtigt, at vi kan stå overdækket, hvis himlen ikke er med os. Derudover skal du afsætte en times ventetid efterfølgende, da limen skal hærde, inden du kører videre.