Stenslag: Få repareret forruden, før det er for sent!

Bilen kører, radioen er tændt, solen skinner og alt er godt… indtil du hører det høje brag og ser, at du har fået et stenslag. Men fat mod – de fleste stenslag kan repareres, og hvis ikke, så skifter vi din rude.

Har du fået et stenslag på forruden, sideruden eller bagruden, anbefaler vi, at du får det repareret så hurtigt som muligt. Alternativt risikerer du, at skaden udvikler sig, så ruden ikke længere kan repareres, men i stedet må skiftes.

Hos Alt-Autoglas dækker vi hele Sjælland, og det betyder, at vi gerne kører til Amager for at hjælpe dig med din bil. Det kan være på din adresse, på stedet hvor det er sket eller på din arbejdsplads, og det gælder også, hvis hele ruden skal skiftes ud – det eneste krav, vi i så fald har, er, at vi kan stå i tørvejr, mens arbejdet står på.

Hvornår kan et stenslag repareres?

Det kan være svært at komme med et kvalificeret svar på, hvor vidt dit stenslag kan repareres, inden vi har set det, men der er en tommelfingerregel, du kan tage udgangspunkt i: Hvis revnerne omkring hullet er længere en 2 cm, så er det sandsynligvis nødvendigt med et rudeskift.

Er stenslaget minimalt kan det stadig være nødvendigt at skifte ruden, nemlig hvis skaden er placeret på en måde, der gør bilen ulovlig at køre i. Der findes faste regler du kan bruge, når du – eller vi – skal vurdere, om et stenslag er lovligt eller ej, og det tager udgangspunkt i en opdeling af forruden:

  • Område A er det felt, der sidder lige over rattet. Det måler ca. 300 x 300 mm., og sidder dit stenslag her, kan vi kun reparere det, hvis det kan dækkes af en cirkel med en omkreds på 3 mm.
  • Område B løber på tværs af ruden i hele førersiden, og her kan et stenslag som udgangspunkt repareres, hvis det kan dækkes af en cirkel med en omkreds på 10 mm.
  • Område C er et bånd på tværs af ruden i passagersiden, og her er stenslaget ulovligt, hvis det ikke kan dækkes af en cirkel med en omkreds på 150 mm.

Hjælp til stenslag amager

Når uheldet er ude, så er det altid rart at have hjælpen lige ved hånden. I fællesskab finder I ud af, hvor stor skaden er, og så bliver du tilbudt den helt rigtige reparation, som du har brug for. Det er vigtigt, at du får forklaret vores medarbejder, hvor stor uheldets omfang er, hvor stenslaget er placeret, og hvornår og hvor du kan få stenslaget fixet.

 

Vi har altid den rigtige løsning og pris til dig, der har brug for hjælp til stenslag amager. Vent ikke med at ringe, men får repareret stenslaget med det samme, så det ikke bliver forværret.

Alt Autoglas kommer til dig

Står du i den uheldige situation, at du har fået et stenslag på Amager? Alt Autoglas kommer dig til undsætning, når uheldet er ude. Vi tilbyder gerne at ordne stenslaget, hvor det end passer dig bedst. Det er surt nok at få et stenslag – specielt på vej til arbejde, bryllup eller andet.

Derfor kommer vi gerne og ordner det, mens du har travlt – så er du fri for at skulle aflyse dine aftaler eller tage fri for job for at få ordnet forruden. Det skal ikke været surt at få fixet stenslag – heller ikke stenslag på Amager.

Det er vigtigt at få udbedret stenslag hurtigst muligt, da skaden kan brede sig. Det bliver hurtigt dyrt, hvis du ikke får repareret et stenslag, da bilruden kan revne. Sørg derfor for at ringe til Alt Autoglas, allerede når du opdager stenslaget. På den måde undgår du også at skulle betale for en hel ny forrude, når en enkelt lokal reparation kan ordne det.

 

Spar penge på reparation af stenslag hos Alt Autoglas

Hos Alt Autoglas vil vi gerne vores kunder det bedste, og derfor har vi lavet et tilbud for netop at undgå revnede forruder og store regninger. Vi tilbyder at reparere 3 stenslag for 1 stk. pris. Det kan du læse mere om her. Vores attraktive tilbud gælder over hele landet, så det er også, når du står med et stenslag amager.

 

Du sparer derfor både penge ved at vælge vores tilbud, hvor vi reparerer op til 3 stenslag for 1’s pris, men også ved at gøre noget ved stenslaget med det samme, så det ikke udvikler sig til en langt dyrere reparation.

 

Alt Autoglas har garanti ved reparation af stenslag

Når et stenslag repareres, så er der altid en risiko for, at glasset revner. Det skal du selvfølgelig ikke betale for, hvis det sker. Hos Alt Autoglas har vi derfor valgt, at der altid er garanti på vores reparationer af stenslag. Det betyder helt konkret, at du ikke kommer til at betale ekstra, hvis det bliver nødvendigt at skifte glasset. Vi trækker prisen for reparation af stenslag fra prisen for skift af rude, hvis det skulle ske.

 

Stenslag på Amager – hvad skal jeg gøre?

Står du lettere panikken og søger på ‘stenslag amager’, fordi du ikke vil tage chancen og køre videre efter ulykken er sket? Vi giver dig et tilbud på en nem og bekvem reparation. Du kan endda vælge at få os ud til, hvor stenslaget er sket, hvis du ikke vil risikere, at forruden skal revne, når du kører videre.

 

Sammen lægger dig og vores medarbejdere en plan for, hvordan du bedst får hjælp til stenslag amager. Du behøver ikke være ekspert på biler – det er vi nemlig. Når du ringer, så skal du blot svare på nogle spørgsmål, og derefter ved vi, hvordan du bedst kommer videre.

 

Alt Autoglas – professionelle og effektive montører

Har du brug for dygtige og hurtige professionelle montører til at hjælpe med stenslag amager? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har danske montører, der sørger for at du hurtigst muligt kommer på vejen igen. Det er uanset, om du blot har fået et stenslag eller har behov for rudeskift.

Vi ordner det hele! Er du i tvivl om, hvorvidt du har behov for at få repareret forruden, så er vi altid klar på telefonnummeret +45 20 20 02 41, hvor vi gerne svarer på spørgsmål og finder de rigtige løsninger til dig og din bil.

Ring til os i dag, så du igen kan køre sikkert og med frit udsyn. Husk at cirka 7 ud af 10 stenslag kan repareres med godt resultat – vi gør altid vores bedste for at du bliver tilfreds.

Summary
Reperation af bilglas - Stenslag
Carglass repair
Reperation af bilglas - Stenslag
Alt-Autoglas.dk
Alt-Autoglas,
Østre Parkvej 154,Ringsted,Sjælland-4100,
Telephone No.+4520200241
Sjælland, Denmark
Sjælland
Stenslag, Rudeskift, Bilglas
Fix din rude. Vi reparerer stenslag vi udskifter bilruder hjemme hos dig. Car glas Dansk Bilglas - Danske montører