Har du fået et stenslag i bilens rude, og holder du parkeret i Tåstrup? Alt-Autoglas udfører mobil reparation af stenslag og rudeskift på hele Sjælland – og vi kommer gerne til dig. 

Hos Alt-Autoglas har vi et mål: At vise dig – og alle andre med stenslag i bilens ruder – at vores folk tilbyder den bedste reparation og udskiftning af bilruder på hele Sjælland. Vores uddannede montører kører øen rundt, så din bil kan repareres uden at det kræver noget særligt af dig. Det eneste, vi har brug for, er et tørt sted at stå, mens vi udfører vores arbejde.

Du er selvfølgelig også velkommen på vores værksted i Ringsted, men hvis bilen holder i Tåstrup, foretrækker du sandsynligvis, at vi kommer til dig – og det gør vi gerne.

 

Erfaring og kvalitet går hånd i hånd

Hos Alt-Autoglas går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og det gælder både vores arbejde og de materialer, vi anvender ved reparation af stenslag og rudeskift. Af samme årsag bruger vi udelukkende godkendte OEM ruder til din bil, og vi giver livsvarig garanti på selve monteringen af ruden.

Gennem de sidste 19 år har Alt-Autoglas koncentreret sig om at reparere stenslag i Tåstrup såvel som på resten af Sjælland, og alle vores medarbejdere er uddannet inden for faget og arbejder dagligt med bilglas, stenslag og rudeskift. Som en ekstra bonus samarbejder vi med samtlige førende forsikringsselskaber i Danmark – også når det drejer sig om leasing- og udlejningsbiler – og det betyder, at alt papirarbejdet vedrørende en eventuel forsikringssag klares af os.

 

Stenslag i Tåstrup – hvor holder din bil?

Hvis du bliver ramt af et stenslag, er det bedste, du kan gøre, at holde ind til siden med det samme og tilkalde en reparatør. Det er af gode grunde ikke altid en mulighed, men hvis du i stedet kan holde ind, sætte stenslagstape over skaden og stille og roligt køre til din destination, så er det den næstbedste mulighed.

Uanset hvor i Tåstrup du parkerer, kommer vi til dig. Dit stenslag skal repareres hurtigst muligt, da du øger risikoen for at forværre skaden for hver kilometer du kører med det lille hul i ruden. Bliver skaden for stor, skal ruden skiftes – og det koster væsentligt mere end en reparation.

Det tager ca. 30 minutter at reparere et stenslag, og vi bruger kun godkendte materialer, så din rude efterlades fin og klar. Rudens styrke tager ikke skade af et stenslag, og når det er repareret på professionel vis, påvirker det ikke dit udsyn.

 

Vi servicerer ALLE køretøjer

Om det en en traktor, en personbil eller en autocamper, så reparerer vi dit stenslag med et smil og i en fart, så du hurtigt kan komme videre. Uanset opgavens omfang vægter vi kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser.

Har du fået et stenslag i Tåstrup – eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland – skal du ikke tøve med at kontakte os. 7 ud af 10 stenslag kan repareres med et godt resultat, og hvis din rude skal skiftes, klarer vi også det.