Stenslag Slagelse og resten af Sjælland

Hvor er det bare irriterende at få et stenslag lige i forruden, når man kører på landevejen. Det er nok de færreste billister, der ikke har prøvet at få et stenslag. Det er vigtigt at vide, hvordan du skal gribe det an, hvis du har været så uheldig at få et stenslag på ruden. I nogle tilfælde kan du reparere stenslaget selv, men andre gange er det nødvendigt med en reparatør, og hvis stenslaget er virkelig uheldigt, kan det være nødvendigt at få skiftet hele ruden. Der er fx nogle lovkrav, der siger, at hvis stenslaget er større end en to-krone, eller hvis stenslaget sidder mindre end fem cm fra rudens yderkant, eller hvis stenslaget har revner, der er længere end to cm, så skal bilruden skiftes.

Selvom det måske ikke lige er der på forruden, hvor det er mest generende, at du har fået et stenslag, kan det være ulovligt at køre rundt med, og skaden kan hurtigt blive værre, så ruden slet ikke kan repareres, men er nødt til at blive udskiftet. Det er bedst at køre ind til siden, når skaden er sket, så du kan ringe til en montør, der kan komme og reparere ruden. Hvis det ikke er en mulighed, skal du lukke stenslaget med et klistermærke beregnet til stenslag, så fugt og snavs holdes ude af hullet, og mulighederne for at få repareret ruden ikke bliver forringet.

Inden du sætter klistermærket på, skal du tjekke, at hullet i forruden ikke er blevet fugtigt. Risikoen for, at ruden slår revner ved stenslaget, forøges nemlig, hvis der er fugt og vand ved hullet. Derfor er det vigtigt, at hullet er tørt, inden du dækker det til. Hvis ikke hullet er tørt, kan du køre 20-30 km i tørt vejr eller også lade din bil stå overdækket i én eller to dage. Har du ikke noget stenslagstape liggende i din bil, kan du få nogle stykker gratis hos Alt-Autoglas. Eller du kan i nødstilfælde bruge almindeligt pakke- eller kontortape.

Har du været uheldig og fået stenslag Slagelse eller omegn, vil det være en god idé at ringe til Alt-Autoglas på tlf. +45 20 20 02 41, så vi kan sende en montør, der kan hjælpe dig. Vi har nemlig vores base lige i nærheden, så chancerne for, at vi kan rykke ud med det samme, er store. Skal du have hjælp til dit stenslag Slagelse eller det omkringliggende opland, så hjælper vi . . ja, vi dækker faktisk hele Sjælland, så uanset hvor du bor på øen, så kommer vi gerne og hjælper dig.

Det med at finde tid til et værkstedsbesøg efter et stenslag Slagelse eller øvrige Sjælland kan være svært i en travl hverdag, så derfor tilbyder vi en mobil reparation, hvor vi kommer til dig og reparerer. Om det er på din arbejdsplads, der hvor du bor, eller det er et helt tredje sted, hvor der er en mulighed for os at arbejde i tørvejr eller under noget overdækning, så kommer vi.

Vi kan ikke lige sige, hvor lang tid det vil tage at reparere dit stenslag Slagelse, omegn eller øvrige Sjælland. Det tager normalt gennemsnitligt 20 minutter at reparere et stenslag, hvis det ikke driller. Der kan være tilfælde, hvor stenslaget har medført en revne, der ikke er til at reparere. Det kan også være, at stenslaget sidder lige i synsfeltet, så det ikke er lovligt at køre med det. Ved begge tilfælde vil det være nødvendigt at skifte hele ruden, men det klarer vi selvfølgelig også.

Autoruder Slagelse

Hos Alt-Autoglas er alle vores montører uddannede mekanikere, der efterfølgende har specialiseret sig i stenslagsreparationer og udskiftning af bilruder. Derfor er både dig og din bil i helt trygge hænder, når vi reparerer eller skifter rude på din bil. Alt-Autoglas er godkendt til at samarbejde med alle de førende forsikringsselskaber i Danmark. Det gælder også hos leasing- og biludlejningsselskaberne. Du kan derfor trygt overlade en opgave til os, selvom den skal udføres sammen med din forsikring. De nødvendige papirer udfylder vi for dig, og vi sender dig kun en opkrævning på det beløb, som du eventuelt hæfter for, fordi du har en selvrisiko.

Det kan også være, at du har været uheldig med nogle stenslag Slagelse eller omegn, hvor det er gået ud over lakken på din bil. Hvis du har en smule fingersnilde, og skaden ikke er for stor, kan du selv reparere stenslag i bilens lak. Hvis det bare drejer sig om en lille skramme, kan skaden repareres med en lakstift, men hvis det er en stor skramme eller en lang rids, er det anbefalelsesværdigt at kontakte en professionel. Det er vigtigt, at stenslaget ikke får lov til at udvikle sig, så du risikerer, at der går rust i skaden, og der derfor skal en meget større og omkostningsfuld reparation til.