– vi kommer til dig, når dit stenslag skal repareres

Et stenslag er ikke bare irriterende, i værste fald er det også ulovligt at køre med, og derfor bør du altid få det repareret hurtigst muligt. Det bedste, du kan gøre, er at køre ind til siden med det samme, ringe efter Alt-Autoglas og vente på en montør. Er det ikke en mulighed, er det næstbedste at lukke stenslaget med et stenslagsklistermærke, der holder fugt og snavs ude af hullet, så du ikke forringer mulighederne for at reparere ruden.

Bor du i Slagelse, og har du fået et stenslag – eller er dit stenslag opstået i nærheden af Slagelse – så ring til Alt-Autoglas med det samme; vi har base lige i nærheden, og der er gode chancer for, at vi kan komme med det samme.

Pas på med fugt i stenslaget

Inden du sætter et stenslagsklistermærke over dit stenslag, skal du tjekke, om hullet i forruden er blevet fugtigt. Fugt og vand øger risikoen for at stenslaget slår revner, og derfor skal det være helt tørt, inden du dækker det til. Er det ikke det, kan du enten kører 20-30 km i tørt vejr eller lade bilen stå overdækket i en-to dage.

Har du ikke stenslagstape liggende i handskerummet allerede, kan du køre forbi Alt-Autoglas og få nogle stykker gratis. Alternativt kan du bruge almindeligt kontor- eller pakketape.

Reparation af stenslag i Slagelse og omegn

Hos Alt-Autoglas ved vi, at det kan være svært at finde tid til en værkstedsaftale midt i alt det andet, en travl hverdag byder på. Derfor tilbyder vi mobil reparation, hvor vi kommer til dig, der hvor det passer bedst; på din hjemmeadresse, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er muligt for os enten at arbejde i tørvejr eller under overdække.

Vi reparerer stenslag i Slagelse og det omkringliggende opland, men vi dækker hele Sjælland, så vi hjælper dig gerne med dit stenslag, uanset hvor på øen, du befinder dig.

Hvor lang tid tager en reparation?

Det er svært at spå om den eksakte tid på reparationen af dit stenslag, men vi kan fortælle, at det i gennemsnit tager ca. 20 minutter at reparere et stenslag – hvis det vel at mærke ikke driller.

I nogle tilfælde er stenslaget revnet så voldsomt, at det ikke kan lade sig gøre at reparere det. Stenslaget kan også sidde i dit synsfelt, så det ikke er lovligt i forbindelse med synsreglerne. I begge tilfælde er det nødvendigt med et komplet rudeskift, og det klarer vi selvfølgelig også hos Alt-Autoglas.

Samtlige af vores montører er uddannet mekanikere. Efterfølgende har de specialiseret sig i udskiftning af bilruder og stenslagsreparationer, og derfor kan du trygt lade os reparere eller skifte din forrude. Vi er godkendt til at samarbejde med samtlige førende forsikringsselskaber i Danmark – også hos leasing- og biludlejningsselskaberne – og derfor kan du sagtens overlade opgaven til os, selvom den skal udføres i samarbejde med din forsikring. Vi udfylder de nødvendige papirer og sender blot en opkrævning på det beløb, du eventuelt hæfter for på grund af din selvrisiko.