Alt-Autoglas hjælper dig hurtigt og effektivt!

Har du fået et stenslag eller en anden glasskade, og holder din bil i nærheden af Roskilde, så kan vi hjælpe dig. Hos Alt-Autoglas kører vores mobile værksted lige præcis derhen, hvor du har brug for os, og vi kan både reparere stenslag og skifte dine ruder, hvis det er nødvendigt.

Har du fået et stenslag, anbefaler vi, at du med det samme sætter stenslagstape over det, så du undgår, at hullet fyldes med skidt, snavs og vand – det øger nemlig risikoen for, at skaden udvikler sig. Har du ikke stenslagstape i handskerummet, kan du bruge almindeligt kontorplaster, og næste gang du er i nærheden af Ringsted, kan du køre forbi vores værksted og få en stak gratis.

Reparation af stenslag Roskilde omegn

Er forruden på din bil blev ramt af et stenslag?

Et stenslag kan virke ubetydeligt, hvis det ikke er synligt, men kan med tiden udvikle sig til en revne, der får betydning for dit udsyn fra bilen. Den bedste tilgang er derfor at komme revnen i forkøbet og reagere på stenslaget så hurtigt som muligt, så skaden ikke bliver større. For at forebygge en revne i ruden kan du anvende stenslagstape på ruden. Du placerer blot et stykke tape over stenslaget. Det hjælper med at holde skidt og fugt ude af stenslaget, og afværger revner i ruden. Men er stenslaget først begyndt at revne vil det ofte kræve en udskiftning af ruden. For at være sikker på, hvad stenslaget betyder for dig, kan du få foretaget en vurdering af, om stenslaget kræver forrude udskiftning. Det er ikke altid nødvendigt med et rude udskift, ofte kan ruden blot repareres. For at få den bedste vurdering er det en god idé at lade fagfolk kigge nærmere på skaden.

Er uheldet ude, og du er ramt af et stenslag, anbefales det at køre ind til siden og vente på, at skaden kan repareres. Her hjælper Alt-Autoglas dig på vej, og tilbyder sin service, så du hurtigt kan komme ud at køre igen. Tag kontakt til os, så finder vi din bil og reparerer den straks.

Alt-Autoglas tager sig af dit stenslag med et hold af professionelle montører bag sig.

Hos Alt-Autoglas sørger vi for en grundig faglig vurdering, så du kan føle dig tryg. Alt-Autoglas er en erfaren udbyder, der siden år 2000 har arbejdet med stenslag, udskiftning af forrude, bilglas og autoglas. Vi er eksperter i reparationer af stenslag, og går højt op i at levere både service og flotte resultater til vores kunder. Derfor kan du forevente at få et tilbud, der matcher høj kvalitet og en god pris.

Når du henvender dig til Alt-Autoglas kan du også få gode tilbud på de opgaver, du vil have løst, hvor der for eksempel repareres 3 stenslag for 1 stk. pris.

Du kan komme i kontakt med Alt-Autoglas for at få nærmere information om tilbud på udskiftning af ruder, stenslag, reparation og autoglas.

Tag kontakt ved at udfylde kontaktformularen, ring os op eller bed os om at ringe dig op.

Hvilken service kan du forvente af Alt-Autoglas?

Hos Alt- Autoglas har vi en professionel og imødekommende tilgang til vores kunder. Vi tilbyder selvstændig og hurtig service.

Samtidig går vi ind for kvalitet, og vil have at vores kunder føler sig godt taget af. Vi er en virksomhed med blikket rettet mod vores kunder – fyldt med nærvær, ærlighed og et højt serviceniveau. Din sikkerhed er den største prioritet for Alt-Autoglas.

Med mange års erfaring bag sig har Alt-Autoglas etableret gode samarbejder med højkvalitets leverandører. Derfor kan du altid forvente høj kvalitet og gennemarbejdede løsninger. Vores arbejde bliver udført med passion for håndværket.

Private og værksteder med lang ventetid er ikke altid den bedste kombination. Ønsker du en smidig og hurtig løsning, når du skal have ordnet et stenslag? Alt-Autoglas giver dig en service, hvor du er fri for at køre bilen på værksted.

Har du brug for øjeblikkelig reparation af din forrude kan du hente hjælp hos Alt-Autoglas. Ligegyldigt om der er behov for en større reparation eller en anden løsning kan du regne med, at vi kommer til dig. Vi medbringer selv de nødvendige materialer. Tager du kontakt til os kører vi ud til dig og tager hånd om reparationen. Stenslag løses på blot en halv time og rudeskift på en time. Arbejdet udføres af danske montører, der brænder for at yde en service for dig.

Reparation og service der dækker en stor del af landet

Stenslag kan opstå på mange tidspunkter, så det kan være godt at have kontakt med en udbyder af reparationer, der har lokation i næsten hele landet.

Rammer der et stenslag Roskilde? Det er et af de områder, hvor Alt-Autoglas kan hjælpe dig. Stenslag Roskilde og omegn kan repareres. Alt-Autoglas reparerer stenslag Roskilde og på resten af Sjælland og øerne. Du behøver ikke at være tilstede for at få sat reparationen i gang, men kan aftale, at vi henter dine bilnøgler i en reception eller lignende. Vi laver en aftale, der passer for dig. Du kan få repareret stenslaget mens du arbejder eller tager dig af andre ting. Alt-Autoglas tilbyder selvfølgelig også at køre ud til skader der kræver øjeblikkelig opmærksomhed.

Som del af vores service har Alt-Autoglas har etableret samarbejde med en lang række forsikringsselskaber, der giver dig adgang til at få dækket reparationer af stenslag Roskilde og øvrige steder på Sjælland. Vi vil gøre det nemt for dig at få skiftet din rude eller repareret stenslag. Og gøre omkostningerne til en mindre del af bekymringerne. Alt-Autoglas tager sig af forsikringsarbejdet og hjælper dig med reparation af stenslag Roskilde i én samlet pakke.