Alt-Autoglas hjælper dig hurtigt og effektivt!

Har du fået et stenslag eller en anden glasskade, og holder din bil i nærheden af Roskilde, så kan vi hjælpe dig. Hos Alt-Autoglas kører vores mobile værksted lige præcis derhen, hvor du har brug for os, og vi kan både reparere stenslag og skifte dine ruder, hvis det er nødvendigt.

Har du fået et stenslag, anbefaler vi, at du med det samme sætter stenslagstape over det, så du undgår, at hullet fyldes med skidt, snavs og vand – det øger nemlig risikoen for, at skaden udvikler sig. Har du ikke stenslagstape i handskerummet, kan du bruge almindeligt kontorplaster, og næste gang du er i nærheden af Ringsted, kan du køre forbi vores værksted og få en stak gratis.

7 ud af 10 stenslag kan repareres

Det værste ved et stenslag er ikke selve skaden, for det koster ikke mere end nogle få hundrede kroner at reparere. Derimod er frygten for at skaden udvikler sig – eller allerede er for stor til en reparation – det mest enerverende. Modsat nogle få hundrede kroner koster det nemlig flere tusinde kroner at skifte forruden.

Heldigvis kan ca. 7 ud af 10 stenslag repareres med et godt resultat, så du slipper for rudeskiftet. Men vil du øge dine chancer for et heldigt udfald, er det vigtigt, at du dækker skaden med tape og ringer efter en reparatør med det samme. Vælger du Alt-Autoglas behøver du ikke spekulere på, hvor du holder; vi kan reparere dit stenslag i Roskilde uanset om det er på dit arbejde, ved supermarkedet eller på en rasteplads nær motorvejen.

En revnet rude er farlig at køre med

Overvejer du at fortsætte din kørsel på trods af stenslaget, risikerer du at udsætte dig selv og dine medtrafikanter for alvorlig fare. Bilens forrude udgør op mod 30% af bilens samlede strukturelle styrke, og desuden er passagersidens airbag afhængig af støtte fra forruden, hvis den skal udløses.

Der er altså god grund til at få repareret stenslaget med det samme, og når det er gjort, vil forruden være nøjagtig lige så stærk som inden uheldet.

Stenslag i Roskilde – dækker din forsikring?

Af gode grunde kan vi ikke svare på, om din forsikring dækker en reparation af stenslag i Roskilde – eller andre steder i landet for den sags skyld. Nogle gange dækker forsikringsselskabet hele skaden, andre gange skal kunden betale en selvrisiko.

Alt-Autoglas er godkendt til at samarbejde med alle førende forsikringsselskaber i Danmark, og det gælder også hos leasing- og biludlejningsselskaberne. Det betyder, at vi kan håndtere din forsikringssag, og vi varetager alt papirarbejdet for dig. Har du ingen selvrisiko, fakturerer vi udelukkende dit forsikringsselskab, og skal du selv betale en del af regningen, opkræver vi efterfølgende din selvrisiko.

Er du usikker på, om dit forsikringsselskab dækker stenslag og rudeskift, kan du finde din forsikringspolice frem og tjekke efter. Du skal lede efter “glasskade,” og her skal du undersøge, om du har “fuld dækning,” “ingen dækning” eller “dækning med selvrisiko” – er du i tvivl, så giv dit forsikringsselskab et ring.