Et stenslag kan hurtigt udvikle sig til en slem skade, der kræver, at hele ruden skal skiftes. Vil du undgå det, skal du kontakte en reparatør, så snart stenslaget opstår – måske er dit stenslag blandt de 7 ud af 10, der kan repareres.

7 ud af 10. Så mange stenslag kan i gennemsnit repareres, så bilejeren undgår at betale for en ny forrude. Vil du være blandt de heldige, anbefaler vi, at du sætter et stenslagsklistermærke over skaden, så snart den er opstået og derefter kontakter Alt-Autoglas, så vi kan hjælpe dig videre i processen. Som udgangspunkt kan du næsten ikke se stenslaget, når vi først har repareret det, og du kan derfor roligt køre videre efterfølgende uden at få udsynet generet. 

Prisen for en reparation af stenslag i Ringsted eller andre steder på Sjælland kan variere. Hos Alt-Autoglas er priserne fair og konkurrencedygtige, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor kan du sandsynligvis finde en billigere reparatør et andet sted – men kan du også finde en bedre? Alle vores reparatører har en uddannelse som mekaniker og har efterfølgende specialiseret sig i reparation af stenslag samt rudeskift, så du får stor professionalisme hos os. Samtidig bruger vi udelukkende autoglas af original fabrikskvalitet, så alle krav fra bilfabrikanter såvel som fra myndigheder overholdes.

Få repareret dit stenslag mens du arbejder

Hos Alt-Autoglas er vores største styrke, at vi ikke har et traditionelt værksted, men derimod udekørende biler på hele Sjælland. Det betyder, at vi kan foretage en stenslagsreparation i Ringsted såvel som på Amager, og det koster hverken mere eller mindre for dig. 

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at køre på værksted, og netop derfor bygger vores koncept på mobil reparation; vi kommer ganske enkelt til dig og ikke omvendt. Du bestemmer selv, om reparationen skal foregå på din hjemmeadresse, i grøftekanten, på din arbejdsplads eller ved supermarkedet – vi kommer der, hvor det passer dig bedst.

Er dit stenslag så stort, at ruden skal skiftes, kan vi også klare den, mens du arbejder. Der er dog et enkelt krav i den sammenhæng; der skal enten være tørvejr, eller vi skal kunne stå i læ, mens vi arbejder.

Kontakt os for reparation af stenslag i Ringsted

Alt-Autoglas har base i Ringsted, og det betyder, at vi altid har en reparatør eller montør tæt på byen. Er du blevet ramt af en sten, så ruden skal repareres, skal du ikke tøve med at kontakte os – du kan fange os på tlf. 20 20 02 41 eller bruge vores bookingformular her på siden.

Det tager i omegnen af 30 minutter at reparere et stenslag, og du kan køre videre igen med det samme. Hvis ruden skal skiftes, skal vi bruge lidt længere tid – cirka en time – og derefter skal du vente yderligere en time, før du igen må køre. Har du spørgsmål til reparation af stenslag i Ringsted, ønsker du at kende prisen på forhånd eller har du et helt tredje spørgsmål, du gerne vil have svar på, så ring endelig – vi er her for det samme.