Et stenslag kan hurtigt udvikle sig til en slem skade, der kræver, at hele ruden skal skiftes. Vil du undgå det, skal du kontakte en reparatør, så snart stenslaget opstår – måske er dit stenslag blandt de 7 ud af 10, der kan repareres.

7 ud af 10. Så mange stenslag kan i gennemsnit repareres, så bilejeren undgår at betale for en ny forrude. Vil du være blandt de heldige, anbefaler vi, at du sætter et stenslagsklistermærke over skaden, så snart den er opstået og derefter kontakter Alt-Autoglas, så vi kan hjælpe dig videre i processen. Som udgangspunkt kan du næsten ikke se stenslaget, når vi først har repareret det, og du kan derfor roligt køre videre efterfølgende uden at få udsynet generet.

Prisen for en reparation af stenslag i Ringsted eller andre steder på Sjælland kan variere. Hos Alt-Autoglas er priserne fair og konkurrencedygtige, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor kan du sandsynligvis finde en billigere reparatør et andet sted – men kan du også finde en bedre? Alle vores reparatører har en uddannelse som mekaniker og har efterfølgende specialiseret sig i reparation af stenslag samt rudeskift, så du får stor professionalisme hos os. Samtidig bruger vi udelukkende autoglas af original fabrikskvalitet, så alle krav fra bilfabrikanter såvel som fra myndigheder overholdes.

Reparation af stenslag Ringsted

Hvis du bliver ramt af et stenslag eller skal have skiftet forruden, så kontakt Alt-Autoglas som kan hjælpe ved alle former for reparation af stenslag ringsted! Vi kan både reparere din forrude og skifte den, hvis glasset er revnet og den ikke er til at redde.

Vi kan servicere alle bilmærker, men hvad en forrude indeholder, er individuelt; der kan f.eks. både være regnsensor, elvarme, automatisk nedblænding, mv. Derfor er det vigtigt at nævne, hvilket mærke, årgang og model, din bil har.

Vi har ikke et kontor, så vi kommer ud til dig og vi dækker hele Sjælland og øerne, ikke kun Ringsted. Vi kan sagtens komme til din arbejdsplads og reparere ruden, mens du er på arbejde. Vores montører er dygtige fagfolk, så du kan være helt tryg ved kvaliteten; du vil ikke mærke forskel, andet end at der ikke er mærker og ridser i den nye forrude. Stenslagsreparation tager ca. en halv time, og så er bilen klar. Det tager ca. en time at skifte en forrude og så skal bilen stå en time, mens limen tørrer. Limen fungerer også som en tætningsliste, så der ikke er utætheder ved nedbør, som vi jo har en del af i Danmark.

Vi vil sikre vores kunder den højeste kvalitet og sikkerhed; derfor bruger vi kun autoglas i fabrikskvalitet til reparation af stenslag Ringsted. Dvs. produkter fra den originale producent. Desuden bruger vi kun godkendt forrudelim, primer og aktivator. Der er livsgaranti på selve monteringen af ruden, samt på, at der ingen fejl er i glasset.

Ved forsikringssager hjælper vi med alt papirarbejdet fra anmeldelse til fakturering. Hvis din bilforsikring har en selvrisiko, opkræver vi dette fra dig, men ellers tager vi sagen med forsikringsselskabet.

Stenslag ringsted

Et stenslag kan let blive til en revne, som er farlig for dig at køre med og ulovlig, hvis den sidder i synsfeltet. Ca. 7 ud af 10 tilfælde af stenslag kan repareres ordentligt, så man slipper for at skifte forruden, som er noget dyrere. Hvis du har fået et stenslag, er det vigtigt at du tager dig af det med det samme, så det ikke bliver en større revne, eller snavs og fugt trænger ind. Vi kan give dig gratis klistermærker til formålet, indtil du kan tilkalde os.

Vi er hurtigt på pletten, når du ringer og kan ofte komme samme dag. Vi kan sagtens komme til din arbejdsplads og reparere din bil for stenslag mens du arbejder; vi skal bare have adgang til din bilnøgle. Vi dækker hele Sjælland og øerne.

Ved reparation af stenslag Ringsted, er der altid en risiko for, at forruden revner. Vi garanterer, at skulle det ske, trækker vi prisen for stenslaget fra prisen på rudeskiftet, så du kun betaler for den service, der er nødvendig.

Vi er forholdsvis billigere end almindelige værksteder og det skyldes, at vi ikke har en husleje at betale. Vi tilbyder mobil reparation, hvilket vil sige, at vi kommer derhen, hvor du ønsker. Vi nægter dog at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og materialer.

Garantien på både stenslag og rudeskift bortfalder, hvis årsagen skyldes almindelig slitage og andre udefrakommende påvirkninger, såsom hærværk, nattefrost og færdselsulykker.

Stenslag reparation Ringsted

Hos alt-autoglas er vi eksperter i reparation af stenslag Ringsted. Vi kender alt til følelsen om at skulle hurtigt afsted og ikke have tid, og så kommer der et stenslag. Vi forstår din afmagt og frustration. Men når du vælger os, skal du ikke spekulere på det. Vi kommer derhen, på Sjælland og øerne, hvor du ønsker, og reparerer skaden der. Vi skal bare kunne få overdraget dine bilnøgler, mere tid og tanker behøver du ikke at ofre.

Lad være at tænke, at det kan vente eller at dit udsyn ikke er generet. Et stenslag gør ruden svagere og stenslag kan hurtigt udvikle sig fra noget, der kunne repareres til at forruden ender med at skulle skiftes. Hvis din bil har fået flere stenslag, tilbyder vi at lave tre stenslag for et stenslags pris.

Vores kunder oplever, at skaderne på deres bilruder helt forsvinder. Vi har mange års erfaring med at arbejde med autoglas på alle typer biler og du vil altid opleve en professionel kvalitet og en behagelig service fra vores montører. Til sammenligning med bilværksteder er vi specialiserede i reparation af stenslag Ringsted og laver kun det.

De fleste forsikringsselskaber dækker stenslagsskader, da det sker ved ulykke. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark, så du behøver kun at bestille tid hos os og så klarer vi kommunikationen med forsikringen. Mange forsikringsselskaber har en “fri” glasskade, som kan dække en stenslagsreparation. Vi ser altid på, om vi kan reparere stenslaget, inden vi beslutter os for at skifte forruden, da det alt andet lige er dyrere. Hvis du er i tvivl om din forsikring dækker stenslagsskaden, kan du oplyse os din nummerplade og forsikringsselskab, så undersøger vi det for dig.