Vidste du, at 7 ud af 10 stenslag kan repareres? Er din forrude blevet ramt, så kontakt Alt-Autoglas og lad os reparere den, så du hurtigt kan komme videre. Er reparation ikke muligt, skifter vi ruden på stedet.

Har du fået et lille stenslag i ruden, er der gode chancer for, at det kan repareres. Vi lukker hullet/revnen, så skaden ikke udvikler sig, og så chancen for at ruden skal skiftes minimeres. I langt de fleste tilfælde vil stenslaget næsten være usynligt efter behandling af vores kyndige reparatører, og reparationen påvirker ikke rudens sikkerhed.

Alt-Autoglas har ingen dyr værkstedsleje. Alle vores biler og ansatte er på vejene hele tiden, og det betyder ikke bare, at vi kan holde prisen nede, men også at der er gode chancer for, at vi hurtigt kan være hos dig, hvis du har brug for en reparation af et stenslag i Næstved (eller et hvilket som helst andet sted på Sjælland for den sags skyld).

 

Kan ridser i ruden repareres?

Stenslag kan ofte repareres, men hvordan er det med ridser – kan man også fikse dem?

Svaret er desværre nej. Ridser kan ikke undgås. De kommer af slitage, vind, vejr og brug af vinduesviskere, og de påvirker ikke sikkerheden, medmindre de er så store, at de slører dit udsyn. Vil du minimere antallet af ridser på din forrude, kan du med fordel skifte dine vinduesviskere jævnligt og samtidig sørge for at vaske ruden ofte, fx hver gang du tanker. Ridserne kommer nemlig blandt andet, fordi snavs, småsten og grus fra vejene lægger sig som et støvlag på vinduerne, og hver gang du bruger vinduesviskerne, ridser du forruden en smule.

 

Revner kan være farlige

Ridser og stenslag er én ting. Det er små skader, der ikke påvirker sikkerheden. Det er noget andet med revner. En revnet forrude kan være farlig at køre med af to årsager:

1) Forruden udgør op mod 30% af bilens strukturelle styrke, og hvis ruden har en skade, mindskes sikkerheden.

2) Passagersidens airbag afhænger af forruden, og hvis den er svækket, risikerer du, at airbag’en ikke virker optimalt.

Har dit stenslag ført til store revner, er der ikke andet at gøre, end at få ruden skiftet. Som med stenslagsreparationer skifter vi din rude på stedet – det eneste krav, vi har, er, at vi kan stå i tørvejr, mens arbejdet står på.

 

Reparation af stenslag i Næstved – kontakt Alt-Autoglas

Holder din bil i Næstved eller omegn – og har du fået et stenslag, der skal repareres hurtigst muligt – så tøv ikke med at kontakte os. Giv os et ring på tlf. 20 20 02 41 eller bestil en reparation direkte på vores hjemmeside.

Som udgangspunkt tager det ca. 30 minutter at reparere et stenslag, og hvis uheldet virkelig er ude, og din rude skal skiftes, så tager det en god time. Vi bruger naturligvis kun glas af original fabrikskvalitet, ligesom de materialer, vi ellers anvender, kommer fra branchens førende producenter. Er du i tvivl, så spørg endelig – vi svarer hellere end gerne på dine spørgsmål, så du føler dig i trygge hænder.

 

 

Få fikset stenslag næstved

Vi er en sammeslutning af eksperter indenfor montering og udskiftning af autoglas. Her hos os finder du selvstændige danske autoglasmontører, alle med mange års erfaring og stort kendskab til vores fag. Vi kan derfor tilbyde dig effektiv montering af glas og ruder, rudeskift og mange flere serviceydelser. Vi står klar til at hjælpe dig med et forrude udskiftning eller stenslag næstved, hvis du står i denne situation. Du kan få 3 stenslag for 1 stk. pris. Vi sikrer dig den bedste kvalitet indenfor nye ruder og anvender kun godtkendt og højkvalitetsglas, der giver det bedste udsyn, når du kører bil.

Konkurrencedygtige priser

Vi er konkurrencedygtige på priserne og vores team består kun af professionelle med mange års erfaring. Men den helt store fordel ved at anvende os, er at vi er udkørende og mobile. Så uanset hvor i landet du er, så kommer vi til dig og fikser din bil, således du kan køre sikkert videre. Vi går op i at levere et godt resultat hver gang, således vores kunder er tilfredse. Vi har fokus på at være jordnære og nærværende således i som kunde, kan føle jer trygge hos os. Vi står altid klar til at få dig hurtigst muligt videre og ikke mindst sikkert videre. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på autoruder, udskiftning af ruder, reparation af stenslag og flere aktuelle ydelser i dag udført af professionelle montører.

Få skiftet ruden effektivt og korrekt

Vi har stor ekspertise indenfor reparation af stenslag og dette har vi grundet vores mange års erfaring, vores ivrighed og stolthed. Derudover skyldes det også vores anvendelse af værktøj og redskaber i den rette kvalitet. Vi ser ofte at vi med vores håndværk og redskaber kan fikse selv de opgaver, der synes at være umulige. Vi kommer til dig, uanset hvor du befinder dig, og er du ikke ved din bil, kan vi blot lave en aftale og vi finder din bil og går i gang. Får du et stenslag næstved, Skagen eller i Fredericia, så kommer vi til dig og får det fikset. Derved kan du roligt køre rundt i hele Danmark, vel vidende om, at skulle du få et stenslag næstved, er vi der for dig. Kontakt os i dag og få et tilbud på dine behov. Du kan kontakte os på telefon, +45 20200241 og vi står klar til at hjælpe dig og din bil.