Et stenslag kan let blive til en revne, og en revne kan hurtigt blive så stor, at den ikke kan repareres.

Har du fået et stenslag, er der altså god grund til at få det repareret med det samme – både økonomisk og sikkerhedsmæssigt. 

Stenslag har det med at komme, når du mindst venter det, og selvom det er ubelejligt, anbefaler vi, at du reagerer og får det repareret hurtigst muligt. Alternativt risikerer du, at skaden udvikler sig og ruden skal skiftes – og det koster altså væsentligt mere end en reparation.

Hos Alt-Autoglas dækker vores mobile service hele Sjælland, og det betyder, at vi også kører til Lyngby, hvis det er der, du holder med dit stenslag. Alle medarbejdere har en uddannelse som mekaniker og har efterfølgende specialiseret sig i reparation af stenslag samt rudeskift, så du kan trygt overlade din bil til os.

 

En revnet rude kan være farlig

Én ting er det økonomiske aspekt af en stenslagsreparation; at du slipper med et par hundrede kroner frem for de tusindvis af kroner, det koster at skifte ruden, er incitament nok i sig selv. Men der er også en helt anden – og mere farlig – side af sagen.

Bilens forrude udgør op mod 30% af bilens strukturelle styrke, og samtidig er passagersidens airbag afhængig af støtte fra forruden, hvis den skal fungere optimalt. Har du et stenslag eller en revne, sætter du altså dig selv og din sikkerhed på spil, hvis du kører videre – for ikke at nævne dine medtrafikanters sikkerhed.

Prisen for reparation af stenslag i Lyngby afhænger af forskellige faktorer, som vi ikke kan spå om på nettet. Hvis du ringer, kan vi til gengæld give dig den specifikke pris, mens vi snakker.

 

Hvor hurtigt kan et stenslag repareres?

Det høje brag og den efterfølgende reparation af et stenslag kan føles helt uoverskuelig, hvis du har travlt, men heldigvis er der lidt, du kan gøre, hvis du hurtigt skal videre; du kan dække stenslaget med et såkaldt stenslagsklistermærke.

Stenslagsklistermærket holder snavs og fugt ude af stenslaget, og dermed mindsker du risikoen for at skaden udvikler sig, mens du kører videre til dit bestemmelsessted. Har du ikke klistermærkerne i dit handskerum, kan du bruge almindeligt kontortape – effekten er den samme.

Uanset hvad anbefaler vi, at du kontakter din reparatør med det samme. Alt-Autoglas møder dig gerne der, hvor din bil holder, og det tager ca. 30 minutter at reparere stenslaget. Skal ruden skiftes, tager det en times tid, og er det tilfældet, er det et krav, at der enten er tørvejr, eller at vi kan stå i læ, mens arbejdet står på.

 

Glas i original fabrikskvalitet

Skal din rude skiftes, kan du trøste dig med, at vi hos Alt-Autoglas udelukkende anvender autoglas i original fabrikskvalitet, så vi lever op til både kundernes og bilfabrikanternes høje krav om kvalitet og sikkerhed. Samtidig bruger vi naturligvis udelukkende godkendte produkter i form af forrudelim, primer og aktivator.

Alt i alt betyder det, at du hverken kan se eller høre forskel, når du sammenligner den gamle rude med den nye, og ikke mindst at du trygt kan køre videre, når limen er tørret.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Alt Autoglas
Product Name
Stenslag Bilglas Forrude
Price
DKK 350
Product Availability
Available in Stock