Lad hjælpen komme til dig!

En af de mest irriterende ting, der kan ske under en køretur, er et højt brag på forruden efterfulgt af et tydeligt stenslag. I værste fald er det ulovligt at køre videre med, og er du virkelig uheldig, skal forruden skiftes. Men du kan også være heldig; måske kan stenslaget repareres.

Får du et stenslag, skal du hurtigst muligt køre ind til siden, gribe telefonen og ringe til Alt-Autoglas, så vi kan sende en reparatør med det samme. Er det ikke muligt, kan du ty til den næstbedste løsning: At dække stenslaget med et stenslagsklistermærke eller et stykke tape. Begge dele holder fugt og snavs ude af hullet, mens du kører videre, og det øger chancerne for, at stenslaget ikke revner yderligere.

Bor eller arbejder du i Køge, og har du fået et stenslag i nærheden af din adresse, er der gode chancer for, at Alt-Autoglas kan være der inden for kort tid. Vi har base i nærheden, og vi vil gerne hjælpe dig videre så hurtigt, vi kan.

Fugt øger risikoen for revner

Er du nødt til at køre videre, selvom du har fået et stenslag, skal der som nævnt tape eller et stenslagsklistermærke over skaden, men inden du sætter det på, skal du tjekke, om der er fugt eller vand i det hul, stenslaget har efterladt i forruden. Begge dele øger risikoen for, at stenslaget slår revner, og hvis revnerne bliver for lange, kan vi ikke længere reparere ruden – så skal den skiftes.

Er hullet fri for vand, kan du roligt dække det til som beskrevet. Er det ikke det, kan du, hvis vejret er tørt, køre 20-30 km i roligt tempo, inden du dækker det til. Har du hverken stenslagsklistermærker eller tape i handskerummet, er der ikke meget at gøre, men i så fald foreslår vi, at du forebygger det næste uheld ved at hente nogle gratis stykker hos Alt-Autoglas.

Reparation af stenslag i Køge om omegn

Hos Alt-Autoglas forstår vi, at det kan være svært at presse en værkstedsaftale ind i en allerede fyldt kalender, og derfor tilbyder vi såkaldt mobil reparation; vi kommer ganske enkelt til dig, når og hvor det passer bedst. På din hjemmeadresse eller din arbejdsplads i Køge, ved supermarkedet eller på landevejen, hvor du har kørt bilen ind til siden.

Vi reparerer stenslag i Køge og omegn til en fast lav pris. Skal du have skiftet hele forruden, er prisen en anden størrelse, og den er svær at spå om på forhånd, da den afhænger af mange forskellige faktorer. Ønsker du at få en pris på rudeskift, kan vi oplyse den i telefonen, så snart vi kender de specifikke detaljer om din bil.

Det tager ca. 20 minutter at reparere et stenslag, hvis der ikke er noget, der driller. Vores folk arbejder professionelt og effektivt, og samtlige montører er uddannet mekaniker, hvorefter de har specialiseret sig i udskiftning af bilruder og stenslagsreparationer, så du kan forvente den absolut bedste service – og vi bruger naturligvis kun materialer af højeste kvalitet.

Stenslag Køge

Stenslag kan ikke undgås, men man kan selv gøre meget for at forhindre, at stenslaget udvikler sig til et reelt problem eller en fare. Et stenslag giver et knald og en stjerne i forruden, men selvom der kan gå år, kan det pludselig udvikle sig til en hel revne, og så skal ruden skiftes. Vælg Alt-Autoglas til det!

Ved stenslag køge eller på resten af Sjælland, kommer vi ud til, hvor din bil er og reparerer den dér. Vi skal bare have adgang til din bilnøgle og så tager selve reparationen ca. 30 min., så vi kan f.eks. reparere din rude, mens du er på arbejde. Bilen er køreklar straks efter reparation.

Hvis du får et stenslag, bør du skynde dig at dække det med et stenslagsklistermærke, du kan få af os, eller til nød almindeligt tape. Det forhindrer, at der kommer snavs og fugt ned i stenslaget, og så bliver det lettere at reparere. 7 ud af 10 stenslag kan repareres med et godt resultat og det er billigere end skift af hele forruden, som ellers kan blive nødvendigt.

Når vi reparerer et stenslag køge, er der altid risiko for, at ruden revner. Sker det, trækker vi stenslagsprisen fra udskiftningsprisen, såfremt du ønsker det udført af Alt-Autoglas.

Forsikringer og forsikringsselskaber er forskellige, men de dækker som oftest stenslag, fordi rudeskift er dyrere. Alt-Autoglas kan i alle tilfælde klare forsikringssagen for dig! Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark, så du skal bare give os din nummerplade og forsikringsselskab, så står vi for al kontakten med dem.

Du skal vælge os til at reparere dit stenslag køge eller din forrude, fordi vores montører er dybt professionelle med erfaring inden for al slags autoglas. For at sikre den højest mulige kvalitet, bruger vi kun autoglas i original fabrikskvalitet fra OEMproducenter (Original Equipment Manufacturer). Der er forskel på forruder, så det er vigtigt, at du giver os mærket og nummerplade på din bil, så vi kan finde en forrude, der passer til din bil. Desuden bruger vi kun godkendt rudelim, primer og aktivatorer. Vi lover livstidsgaranti på at monteringen er korrekt udført og at der ingen fejl er i glasset. Du kommer ikke til at mærke forskel fra din gamle rude.

Uanset hvor på Sjælland eller øerne du er, kommer vi til dig! Vi har ikke en husleje, hvilket gør, at vi kan holde priserne nede. Omvendt går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.