Lad hjælpen komme til dig!

En af de mest irriterende ting, der kan ske under en køretur, er et højt brag på forruden efterfulgt af et tydeligt stenslag. I værste fald er det ulovligt at køre videre med, og er du virkelig uheldig, skal forruden skiftes. Men du kan også være heldig; måske kan stenslaget repareres.

Får du et stenslag, skal du hurtigst muligt køre ind til siden, gribe telefonen og ringe til Alt-Autoglas, så vi kan sende en reparatør med det samme. Er det ikke muligt, kan du ty til den næstbedste løsning: At dække stenslaget med et stenslagsklistermærke eller et stykke tape. Begge dele holder fugt og snavs ude af hullet, mens du kører videre, og det øger chancerne for, at stenslaget ikke revner yderligere.

Bor eller arbejder du i Køge, og har du fået et stenslag i nærheden af din adresse, er der gode chancer for, at Alt-Autoglas kan være der inden for kort tid. Vi har base i nærheden, og vi vil gerne hjælpe dig videre så hurtigt, vi kan.

Fugt øger risikoen for revner

Er du nødt til at køre videre, selvom du har fået et stenslag, skal der som nævnt tape eller et stenslagsklistermærke over skaden, men inden du sætter det på, skal du tjekke, om der er fugt eller vand i det hul, stenslaget har efterladt i forruden. Begge dele øger risikoen for, at stenslaget slår revner, og hvis revnerne bliver for lange, kan vi ikke længere reparere ruden – så skal den skiftes.

Er hullet fri for vand, kan du roligt dække det til som beskrevet. Er det ikke det, kan du, hvis vejret er tørt, køre 20-30 km i roligt tempo, inden du dækker det til. Har du hverken stenslagsklistermærker eller tape i handskerummet, er der ikke meget at gøre, men i så fald foreslår vi, at du forebygger det næste uheld ved at hente nogle gratis stykker hos Alt-Autoglas.

Reparation af stenslag i Køge om omegn

Hos Alt-Autoglas forstår vi, at det kan være svært at presse en værkstedsaftale ind i en allerede fyldt kalender, og derfor tilbyder vi såkaldt mobil reparation; vi kommer ganske enkelt til dig, når og hvor det passer bedst. På din hjemmeadresse eller din arbejdsplads i Køge, ved supermarkedet eller på landevejen, hvor du har kørt bilen ind til siden.

Vi reparerer stenslag i Køge og omegn til en fast lav pris. Skal du have skiftet hele forruden, er prisen en anden størrelse, og den er svær at spå om på forhånd, da den afhænger af mange forskellige faktorer. Ønsker du at få en pris på rudeskift, kan vi oplyse den i telefonen, så snart vi kender de specifikke detaljer om din bil.

Det tager ca. 20 minutter at reparere et stenslag, hvis der ikke er noget, der driller. Vores folk arbejder professionelt og effektivt, og samtlige montører er uddannet mekaniker, hvorefter de har specialiseret sig i udskiftning af bilruder og stenslagsreparationer, så du kan forvente den absolut bedste service – og vi bruger naturligvis kun materialer af højeste kvalitet.