Et stenslag er ikke bare noget af det mest irriterende, vi bilister kan udsættes for – det kan også være decideret ulovligt at køre med – og derfor bør du altid få dit stenslag repareret med det samme.

Bor du i København, og har du fået et stenslag – eller er du bare på besøg i hovedstaden for den sags skyld – så ring til Alt-Autoglas på tlf. 20 20 02 41, så finder vi dig og din bil og reparerer den på stedet.

Har du mulighed for det, anbefaler vi, at du kører ind til siden, så snart du opdager stenslaget og venter på en montør. Vi ved til gengæld godt, at det ikke altid er muligt, og derfor er vores næste anbefaling, at du lukker stenslaget med et stenslagsklistermærke, inden du kører videre.

Stenslagsklistermærke holder fugten væk

Når du kører med et stenslag i ruden, risikerer du, at skaden udvikler sig og revnerne dermed bliver større – og bliver de for store, er det ikke længere en reparation, du skal kigge efter, men derimod et rudeskift. Hvis du er nødt til at køre med stenslaget for en periode, anbefaler vi som sagt, at du lukker det med et såkaldt stenslagsklistermærke.

Klistermærker holder skidt, snavs og fugt ude af hullet, hvilket minimerer risikoen for at det slår revner – men det virker kun, hvis der ikke allerede er vand i skaden, når du sætter klistermærket på. Du skal altså sikre dig, at stenslaget er helt tørt, inden du dækker det til, og hvis det ikke er tilfældet, kan du enten køre 20-30 km i tørt vejr eller lade bilen stå overdækket to-tre dage, inden du dækker skaden til.

Har du ikke stenslagsklistermærker i handskerummet, kan du bruge almindelig kontortape. Alt er bedre end ingenting, når det kommer til forebyggelse af revner.

Stenslag i København og omegn

Er du så uheldig at blive ramt af et stenslag, anbefaler vi, at du ringer med det samme. Vi dækker hele København – ja faktisk hele Sjælland – og vi har mange montører på vejene, så der er gode chancer for, at der hurtigt kan være en hos dig. Og når vi siger “hos dig,” skyldes det, at vi tilbyder mobil reparation og rudeskift, så du slipper for at transportere bilen til vores værksted – vi møder dig der, hvor din bil holder.

Prisen på reparation af stenslag og rudeskift kan vi ikke give dig her på siden, men hvis du ringer med dit registreringsnummer, kan vi slå den eksakte pris op i løbet af få sekunder. Den afhænger blandt andet af bilmodel, årgang og eventuelt ekstraudsyr i ruden.

Alle vores montører er uddannet mekanikere, og efterfølgende har de specialiseret sig i rudeskift og reparation af stenslag. Det betyder, at vi kan yde en professionel og kompetent service hver gang – uanset om det er i København, i Slagelse eller et helt tredje sted. Det tager ca. 20 minutter at reparere et stenslag, hvis alt går efter bogen, og en times tid, hvis ruden skal skiftes. Er sidstnævnte tilfældet er det nødvendigt, at vi kan stå i tørvejr, fx i en overdækket carport, mens vi arbejder.