Et stenslag er ikke bare noget af det mest irriterende, vi bilister kan udsættes for – det kan også være decideret ulovligt at køre med – og derfor bør du altid få dit stenslag repareret med det samme.

Bor du i København, og har du fået et stenslag – eller er du bare på besøg i hovedstaden for den sags skyld – så ring til Alt-Autoglas på tlf. 20 20 02 41, så finder vi dig og din bil og reparerer den på stedet.

Har du mulighed for det, anbefaler vi, at du kører ind til siden, så snart du opdager stenslaget og venter på en montør. Vi ved til gengæld godt, at det ikke altid er muligt, og derfor er vores næste anbefaling, at du lukker stenslaget med et stenslagsklistermærke, inden du kører videre.

Stenslagsklistermærke holder fugten væk

Når du kører med et stenslag i ruden, risikerer du, at skaden udvikler sig og revnerne dermed bliver større – og bliver de for store, er det ikke længere en reparation, du skal kigge efter, men derimod et rudeskift. Hvis du er nødt til at køre med stenslaget for en periode, anbefaler vi som sagt, at du lukker det med et såkaldt stenslagsklistermærke.

Klistermærker holder skidt, snavs og fugt ude af hullet, hvilket minimerer risikoen for at det slår revner – men det virker kun, hvis der ikke allerede er vand i skaden, når du sætter klistermærket på. Du skal altså sikre dig, at stenslaget er helt tørt, inden du dækker det til, og hvis det ikke er tilfældet, kan du enten køre 20-30 km i tørt vejr eller lade bilen stå overdækket to-tre dage, inden du dækker skaden til.

Har du ikke stenslagsklistermærker i handskerummet, kan du bruge almindelig kontortape. Alt er bedre end ingenting, når det kommer til forebyggelse af revner.

Stenslag i København og omegn

Er du så uheldig at blive ramt af et stenslag, anbefaler vi, at du ringer med det samme. Vi dækker hele København – ja faktisk hele Sjælland – og vi har mange montører på vejene, så der er gode chancer for, at der hurtigt kan være en hos dig. Og når vi siger “hos dig,” skyldes det, at vi tilbyder mobil reparation og rudeskift, så du slipper for at transportere bilen til vores værksted – vi møder dig der, hvor din bil holder.

Prisen på reparation af stenslag København og rudeskift kan vi ikke give dig her på siden, men hvis du ringer med dit registreringsnummer, kan vi slå den eksakte pris op i løbet af få sekunder. Den afhænger blandt andet af bilmodel, årgang og eventuelt ekstraudsyr i ruden.

Alle vores montører er uddannet mekanikere, og efterfølgende har de specialiseret sig i rudeskift og reparation af stenslag. Det betyder, at vi kan yde en professionel og kompetent service hver gang – uanset om det er i København, i Slagelse eller et helt tredje sted. Det tager ca. 20 minutter at reparere et stenslag, hvis alt går efter bogen, og en times tid, hvis ruden skal skiftes. Er sidstnævnte tilfældet er det nødvendigt, at vi kan stå i tørvejr, fx i en overdækket carport, mens vi arbejder.

I langt de fleste tilfælde skal stenslag reparation københavn laves over dit forsikringsselskab. Hvis det er den situation, du som privatkunde står i , så kan du tage det med ro, fordi vi godt kan klare alt det papirarbejde, der knytter sig til stenslag reparation københavn. Vi samarbejder faktisk med samtlige forsikringsselskaber i Danmark. Derfor er stenslag reparation københavn en let sag for os. Vi er dog klar over, at det er et irritationsmoment for dig. Det er grunden til, at vores dygtige montører er meget serviceminded og imødekommende. For os er det afgørende, at du føler, at vi ikke alene udbedrer skaden, men også giver dig en god oplevelse.

Noget andet du skal vide, er, at vi har garanti for reparation af stenslag. Det giver ro i maven. Når man reparerer stenslag, kan der nemlig være risiko for, at ruden revner. Hvis det imod forventning skulle ske, så er det ikke noget, du skal betale for. Vi trækker gerne prisen for reparationen fra prisen for rudeskiftet. Men det kan godt være, at din bil er blevet ramt af flere stenslag. Så er det godt, at vi reparerer op til 3 stenslag ad gange uden merpris. Hvis det viser sig, at skaden er meget omfattende, kan det være nødvendigt at skifte ruden ud. Men bare rolig. Det er noget, vi kan klare på en times tid. Det eneste, vi skal bruge, er bilnøglen. Det andet sørger vi for: et nyt bilglas, lister, klips, lim og udstyr. Vi tager selvfølgelig den gamle rude med. Så det er ikke noget, du skal spekulere på. P-skive og P-Watch er heller ikke noget, du skal bekymre dig om. Du får en ny P-skive eller også overflytter vi din P-Watch til den nye rude.

Alt-Autoglas tilbyder stenslag reparation københavn. Vi har i årenes løb hjulpet vores kunder til at komme videre, uden at de skulle bruge deres dyrebare tid på det.