At reparere et stenslag med Alt-Autoglas sparer dig for både tid og penge. Vi kommer til dig, ikke omvendt, og vi reparerer, mens du arbejder, og hvis stenslaget repareres, inden skaden udvikler sig, slipper du for at skifte ruden.

Man siger, at 7 ud af 10 stenslag kan repareres, så du kan med fordel være påpasselig, hvis du har fået et i din forrude. Følger du nedenstående råd, er der gode chancer for, at skaden ikke udvikler sig mere end højst nødvendigt, og så øger du chancerne for en reparation.

Sådan gør du, hvis du har fået et stenslag:

1) Sæt et stenslagsklistermærke eller klar tape over stenslaget, så det holdes rent. 

2) Bestil en tid til reparation.

3) Undgå kraftig opvarmning eller nedkøling af forruden.

For at undgå store revner, bør du ikke køre for meget, før stenslaget er repareret. Holder din bil i Hellerup, kan du kontakte Alt-Autoglas med det samme – vi dækker hele Sjælland. 

 

Vi møder dig der, hvor bilen holder

Vi ved, at det kan være svært at finde tid til at køre omkring et værksted for en stenslagsreparation, og jo længere tid der går, desto større er risikoen for, at snavs og fugt får skaden til at slå revner. Alt-Autoglas imødekommer problemstillingen ved ganske enkelt ikke at have et værksted – i stedet har vi kørende montører, der reparerer dit stenslag i Hellerup eller skifter din rude, mens du arbejder.

Prisen er den samme uanset hvor på Sjælland, du holder, og vi arbejder naturligvis med konkurrencedygtige priser, så økonomien ikke stikker af. Skal din rude skiftes, kan du være tryg i forvisningen om, at vi udelukkende anvender autoglas af original fabrikskvalitet, så du efterfølgende ikke kan se forskel på den nye og den gamle rude – bortset fra at stenslaget naturligvis er forsvundet.

 

Stenslag kan være ulovlige

Har du besluttet dig for at køre videre, selvom du har fået et stenslag, skal du være opmærksom på, at det kan være ulovligt. Til et syn inddeles bilens forrude i tre områder – A, B og C – og indenfor disse områder, kan det være problematisk at have et stenslag, der ikke er repareret.

Skal du køre sydpå på ferie, skal du desuden være opmærksom på, at det ikke er lovligt at køre med et stenslag i ruden ifølge tysk lovgivning. Du risikerer altså at blive sendt på værksted eller tilbage til Danmark, hvis du forsøger at køre gennem Tyskland med et stenslag.

 

Kontakt Alt-Autoglas for reparation af stenslag i Hellerup

Alt-Autoglas dækker hele Sjælland, og det betyder, at vi naturligvis også udfører reparationer af stenslag og rudeskift i Hellerup. Har du brug for vores assistance, kan du kontakte os på tlf. 20 20 02 41 eller anvende vores bookingformular her på siden. 

Tidsmæssigt skal du forvente, at det tager omkring 30 minutter at reparere et stenslag, mens vi skal bruge en god time, hvis hele forruden skal skiftes. Begge dele foregår der, hvor bilen holder, men i tilfælde af rudeskift er det nødvendigt at arbejdet kan udføres i tørvejr eller under et halvtag, fx en carport.