– få dit stenslag repareret så hurtigt som muligt

Et stenslag kan få humøret til at dale hos selv den gladeste bilist, men der er ikke meget at gøre, hvis uheldet er ude. Det skal repareres hurtigst muligt, og med lidt held kan du få gjort netop dét – er du uheldig, skal hele ruden skiftes.

Hos Alt-Autoglas har vi specialiseret os i reparation af stenslag i Hedehusene samt rudeskift, og derfor kan vi tilbyde en hurtig, fleksibel og prisvenlig løsning til dig, der skal hurtigt videre.

Holder din bil i Hedehusene, så kontakt os med det samme; selvom vi har base i Ringsted, dækker vi hele Sjælland, og vi har altid en reparatør i nærheden af Hedehusene.

 

Vent ikke for længe

Det er fristende at køre videre, selvom man har fået et stenslag, men det er ikke altid den bedste løsning. Du risikerer, at stenslaget slår revner, så det, der kunne have være repareret for nogle hundrede kroner, i stedet kræver et rudeskift til flere tusinde kroner.

Vil du undgå at forværre skaden, er det bedste, du kan gøre, at køre ind til siden med det samme og kontakte Alt-Autoglas. Er det ikke en mulighed, bør du skærme stenslaget med et stenslagsklistermærke (alternativt et stykke tape), så der ikke kommer fugt og vand i hullet – det øger nemlig risikoen for at skaden udvikler sig.

Har du ikke stenslagstape i handskerummet, er du velkommen til at kigge forbi vores værksted. Her deler vi dem ud gratis, så vores kunder forhåbentlig kan undgå et rudeskift i fremtiden.

 

Reparation af stenslag i Hedehusene

Hos Alt-Autoglas har vi stor forståelse for den travle hverdag, de fleste danskere lever i, og derfor har vi indrettet vores forretning, så vi kan komme til dig. Uanset om det er på din adresse i Hedehusene, hos dit lokale supermarked eller på din arbejdsplads. Det eneste krav, vi har, er, at der skal være et overdække, vi kan arbejde under. Alternativt kan vi kun reparere din bil i tørvejr.

Vi har specifikt nævnt reparation af stenslag i Hedehusene, men i virkeligheden dækker vi også det omkringliggende opland samt resten af Sjælland. Du kan ringe til os uanset, hvor på øen du og dit stenslag befinder sig.

 

Så lang tid skal du afsætte

Som med alt andet er der omstændigheder, der kan ændre på reglen, men i gennemsnit bruger vi 20 minutter på at reparere et stenslag. Du kan altså hurtigt komme videre, hvis du er heldig og kan nøjes med den “lette” løsning.

Er skaden så stor, at den kalder på et rudeskift, tager det længere tid; cirka en time. Derefter skal limen tørre i yderligere en times tid, inden du igen kan køre i bilen.

Hos Alt-Autoglas arbejder vi udelukkende med uddannede mekanikere, der efterfølgende har specialiseret sig i bilruder og stenslagsreparationer, og det betyder, at du kan forvente en god service og et veludført stykke arbejde. Er din skade dækket af forsikringen, vil det sikkert glæde dig at høre, at vi er godkendt til at samarbejde med samtlige førende forsikringsselskaber i Danmark – og det gælder også hos leasing- og biludlejningsselskaberne.