– vi reparerer stenslag på stedet, så du hurtigt kan komme videre

Du kører ud af landevejen med 80 km/timen og pludselig lyder et højt knald, og du farer forskrækket sammen; du har fået et stenslag i forruden. Vi hjælper dig med en reparation, og vi kommer gerne til dig. Er du tvunget til at køre videre, fortæller vi, hvordan du minimerer risikoen for en større skade.

Der er ikke noget mere irriterende end et stenslag, og det kan ødelægge humøret hos enhver bilist, når uheldet er ude. I værste fald er dit stenslag ulovligt at køre videre med, og derfor anbefaler vi altid, at du får det repareret med det samme – det mindsker også risikoen for at skaden udvikler sig, så ruden skal skiftes.

Har du mulighed for det, så kør ind til siden og ring efter Alt-Autoglas. Vi kører gerne til Glostrup, så dit udsyn igen kan blive fri for stenslag. Er det nødvendigt for dig at køre videre, anbefaler vi, at du lukker skaden med et stenslagsklistermærke, så du kan holde fugt og snavs ude af hullet.

 

Fugt får stenslaget til at revne

Inden du lukker dit stenslag med et klistermærke, skal du undersøge, om der allerede er kommet fugt eller vand i skaden. Begge dele øger risikoen for, at stenslaget slår lange revner, og hvis du er uheldig, bliver de så store, at en reparation ikke længere er mulig. Er skaden sket, kan du vælge at køre 20-30 km i tørt vejr for at fjerne fugten, eller du kan lade din bil stå under tag i 1-2 dage.

Stenslagsklistermærker kan du få gratis hos Alt-Autoglas, men hvis du ikke har nogle liggende i handskerummet, når uheldet er over dig, kan du i stedet bruge almindeligt kontor- eller pakketape. Det vigtigste er, at vandet holdes ude af hullet.

 

Reparation af stenslag i Glostrup

I en travl hverdag, hvor arbejdet skal passes, børnene køres frem og tilbage og aftenmaden skal forberedes, kan det være svært at finde tid til en tur på værksted. Derfor tilbyder Alt-Autoglas det, vi velsagtens kan kalde mobil reparation; vi kommer ganske enkelt til dig. Om det er på din hjemmeadresse, på din arbejdsplads eller i supermarkedet betyder ikke noget for os, og vores eneste krav er, at vi enten kan arbejde i tørvejr eller under overdække.

Vi kører gerne hele vejen til Glostrup for at reparere dit stenslag, ligesom vi dækker oplandet og resten af Sjælland – og det koster ikke ekstra for dig.

 

Kun uddannede montører

Hos Alt-Autoglas sætter vi en ære i kvalitet, og det betyder blandt andet, at vi kun bruger uddannede mekanikere, som har specialiseret sig i udskiftning af bilruder og reparation af stenslag. Det effektiviserer processen og sikrer dig et godt resultat hver gang.

Rundt regner tager det 20 minutter at reparere et stenslag, og vi er godkendt til at samarbejde med alle landets førende forsikringsselskaber, også hos leasing- og biludlejningsvirksomhederne. Vi klarer papirarbejdet for dig, og hvis du hæfter for en del af regningen på grund af din selvrisiko, sørger vi for at sende en opkrævning. Resten sender vi til dit forsikringsselskab.