Det er ikke nødvendigvis farligt at køre med et stenslag, men det kan i yderste tilfælde være ulovligt at gøre det. Du risikerer desuden, at skaden udvikler sig, hvis du kører med et stenslag, og derfor anbefaler vi altid, at du ringer efter en mekaniker med det samme.

Hos Alt-Autoglas er alle montører uddannet mekanikere og efterfølgende har de specialiseret sig i stenslagsreparationer og udskiftning af bilruder, så de arbejder præcist, effektivt og professionelt hver eneste gang, de er ude på en opgave. Bor du i Gentofte, og mangler du en dygtig montør til at reparere dit stenslag, så ring til Alt-Autoglas – vi kører gerne til Gentofte for at hjælpe dig sikkert på vejen igen.

Du tænker måske, at du sagtens kan køre til og fra arbejde med et stenslag, og rent lovgivningsmæssigt er der ikke nødvendigvis noget galt med det, men alligevel er det ikke noget, vi anbefaler. Et lille stenslag kan repareres – ja, faktisk kan 7 ud af 10 stenslag repareres – men hvis du kører med det for længe, risikerer du, at revnerne udvikler sig og bliver lange. Bliver de først for lange, kan stenslaget ikke længere repareres, og så er det i stedet et rudeskift, du skal betale for.

Brug stenslagsklistermærker

I den bedste af alle verdener kører du bilen ind til siden, så snart du opdager dit stenslag, og så bliver du holdende der, indtil mekanikeren kommer for at reparere ruden. Men vi ved godt, at det ikke altid er sådan, verden fungerer. Du kan have travlt, der kan være børn, som skal hentes eller aftaler, der skal passes, og derfor kan du være tvunget til at køre videre – vel vidende at du risikerer at ødelægge ruden endnu mere.

Hvis du skal køre med dit stenslag, så sørg for at dække det med et stenslagsklistermærke først. Har du ikke sådan et, kan du få dem gratis hos Alt-Autoglas, og alternativt kan du bruge almindelig kontortape. Det vigtige er, at du lukker skaden helt til og dermed sørger for, at snavs, skidt, fugt og vand ikke kan trænge ind i hullet, da det øger risikoen for at stenslaget slår revner.

Stenslagsreparationer i Gentofte

Hos Alt-Autoglas dækker vi hele Sjælland, og derfor kører vi naturligvis også til Gentofte, når det er nødvendigt. Du kan ringe på tlf. 20 20 02 41, så kommer vi så hurtigt, vi kan.

Prisen for en reparation eller et rudeskift kan vi ikke give her på siden, da der er mange forskellige faktorer, som spiller ind, men hvis du giver os dit registreringsnummer, når du ringer, kan vi slå prisen op med det samme, så du ved, hvad du har at gøre med. Den service, vi tilbyder, er både fair og konkurrencedygtig på prisfronten, og vi arbejder effektivt og kvalitetsbevidst, når det kommer til selve udførelsen af opgaven.

Er du i tvivl om prisen, har du spørgsmål eller vil du bare gerne bestille en tid, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hører gerne fra dig, og vi glæder os til at hjælpe dig videre med din bil.