Stenslag Reparation – Hvorfor Reparere et Stenslag?

  • tenslag i forruden, reparation af stenslag i bilruden
Stenslag reparation - se vores speciel kampagne pris

StenslagsReparation.
Vi reparerer Stenslag i Bilruder hver dag

Stenslags-reparationsservice fra Alt-Autoglas

Har du fået et stenslag i forruden, er det yderst vigtigt, at du får stenslaget i bilruden lukket af med det samme, så der ikke trænger fugt og snavs ned i selve stenslaget, da det vil forringe chancen for en god reparation.

Derfor bør du hurtigst muligt efter at stenslaget i bilruden er sket, sætte et stenslags-klistermærke over. Er stenslaget i forruden allerede blevet fugtigt, bør du vente til der har været en eller to dage med tørt vejr, alternativt kan du tørre stenslaget ved at køre 20-30 km i tørt vejr. Har du ikke et stenslags-klistermærke, kan du til nød anvende et stykke almindeligt kontor- eller pakketape.

Stenslagsreparation i forruden ender med et godt resultat i ca. 7 ud af 10 TILFÆLDE

Ca. 7 ud af 10 stenslag i bilruden kan repareres med et godt resultat, så man slipper for den langt dyrere løsning, som det er at udskifte hele forruden på bilen. Er stenslaget i forruden begyndt at revne mere end 3mm, kan en reparation af stenslaget være udelukket og autoruden skal muligvis udskiftes. (Se synsregler for mere info).

Få repareret dit stenslag, mens du arbejder

Alt-Autoglas tilbyder mobil reparation af din forrude – det vil sige, at vi kommer til dig og ikke omvendt. Så uanset, om din bil står nord, syd, øst eller vest på Sjælland, så kommer vi der, hvor det passer dig bedst.

Vi tilbyder stenslagsreparation overalt på Sjælland.

Stenslag på forruden har det med at blive til en revne med tiden, det sker når du mindst venter det og det er mest ubelejligt.

Et stenslag kan let blive til en revne

Derfor er det vigtigt, at du får det udbedret så hurtigt som muligt. Dæk hurtigst muligt stenslaget til med et stenslags-klistermærke (vores er gratis). Stenslags-klistermærket forhindre at der kommer fugt og snavs i stenslaget, det gør det langt mere muligt at få det repareret 100% og du undgår at skulle udskifte bilruden.

Kørsel med revnet forrude

Revner ruden under kørslen, kan det udgøre en alvorlig fare for dig og dine medtrafikanters sikkerhed. Bilens forrude udgør op til 30% af bilens strukturelle styrke. Desuden er passagersidens airbag afhængig af støtte fra forruden, når airbaggen udløses. Stenslags reparationen gør, at forruden bliver lige så stærk som den var, før stenlaget skete.

Er revnen der allerede og er den længere end hvad synsreglerne siger, skal din bilrude skiftes (se nye synsregler)

Et stenslag kommer af sten, der rammer forruden under kørsel

Selve stenslaget giver et gevaldig knald, og mange gange bliver man ekstremt forskrækket og tænker at det må da næsten have revnet bilruden, men der skal meget til før en forrude revner.

Et stenlag i ruden kan forblive en stjerne i årevis. Stenslaget kan også med det samme begynde at løbe, det vil sige give en lang revne ud fra stenslaget, og alt efter hvor lang og gennemgående denne revne er, skal ruden enten repareres eller udskiftes.

Stenslag der ikke repareres, kan i forskellig vind og vejr lige pludselig ændre sig og begynde at løbe med tiden, og så er det tid til en ny forrude. Så det er derfor altid en god ide at så snart der kommer et stenslag, at der sættes en stenslagsmærkat på og stenslaget repareres hurtigst muligt.

Ved reparation af stenslag er der altid en risiko for, at det under reparation løber, men gør det det, ville det også have gjort det uden reparation med tiden.

Alt-Autoglas er det bedste valg når du vil have en hurtig og professionel reparation af et stenslag på et tidspunkt og sted, der passer dig.

Selve stenslags reparationen på forruden tager ca. 30 minutter, og vi kan udfører dette på din arbejdsparkeringsplads, uden du bliver forstyrret.

Hvis du har en kaskoforsikring eller en bilforsikring, der også omfatter glasskader, kan vi normalt reparere din forrude gratis, hvilket hverken vil påvirke din forsikringspræmie eller en eventuel bonus optjent for skadefri kørsel.

Vi tilbyder også at ordne alt papirarbejdet for dig. Er reparationen dækket af din forsikring, sender vi regningen direkte til dit forsikringsselskab.
Har du en selvrisiko, vil du dog efterfølgende blive opkrævet et beløb af forsikringen.

Alt-Autoglas er stolte af vores kvalitets arbejde og motto ”reparer først”, hvilket betyder, at vi, når det er muligt, vil forsøge at reparere dit stenslag, frem for at foretage en udskiftning af forruden. En reparation sparer nemlig både tid og penge for en ny bilrude.

Reparationsrisiko (se vores garanti)!

En stenslags reparation er en nødløsning, som foretages for at undgå, at din forrude sidenhen revner. Ganske få gange sker det desværre, at ruden revner under reparationen eller kort tid efter. Bilruder hvorved dette sker, ville oftest være revnet alligevel, hvilket skyldes spændingerne i ruden.

Alt-Autoglas Garanti ved reparation af stenslag

Stenslag repareres med forudsætning for, at der altid er en risiko for at forruden revner når reparation udføres. Revner stenslag ved udførelsen, trækkes stenslags-prisen fra udskiftningspris af selve rudeskift, såfremt dette ønskes foretaget af alt-autoglas.dk.

Original Kvalitet Glas – Produktinformation

For at opfylde bilfabrikaternes høje krav og sikre vore kunder den bedste sikkerhed og kvalitet, anvender vi kun autoglas i originalt fabrikskvalitet, som er originale produkter fra OEM producenter. Vi benytter udelukkende godkendte forrude-lim, primer og aktivator fra verdens førende producenter.
Alt-Autoglas overholder alle normer og kvalitetskrav, som stilles i forbindelse med benyttelse af disse produkter. Derudover bruger vi altid den nyeste teknologi, når vi initialiserer og kalibrerer ruder. Samtlige montører har været på testerkursus og bliver altid ført ajour med ny viden på området.
Det betyder for dig at du hverken kan høre eller se forskel, når du sammenligner den gamle rude med den nye. Bortset fra at din nye bilrude nok er fin, ny og uden ridser, mærker etc.

Vi kommer til dig!

Uanset hvor din bil er parkeret på hele Sjælland eller øerne, kommer vi til dig. Det eneste vi skal have ved fremmøde er, at kunne få en bilnøgle udleveret. Vi kan sagtens hente bilnøglen i en reception eller vi kan mødes personligt, uanset hvordan så finder vi den løsning, der passer dig bedst.

Hvor lang tid tager en stenslagsreparation?

Gennemsnittet for stenslagsreparation er 20 minutter, så er du kørende igen.

Der er selvfølgelig altid de bilruder, der driller og selvfølgelig også dem hvor alt går glat som en ål.

Er din forrude revnet?

Så kan vi tilbyde dig en komplet udskiftning af forruden. Se mere om rudeskift.

Check evt. først de nye synsregler – Måske kan vi stadig reparere forruden hvis skaden ikke sidder i område “A”? Kampagnen “Op til 3 stenslag” for 450,- hvis ikke dine stenslag kan repareres så trækker vi de 450,- kr. fra en ny bilrude.

Er din forrude revnet efter et stenslag?

Hvis revnen stadig er indenfor de lovmæssige størrelser (se synsregler pdf) kan det måske stadig løses med en reparation? Det kan vi afgøre før vi starter.

Alt-Autoglas.dk arbejder sammen med ALLE forsikringsselskaber

De fleste forsikringsselskaber dækker stenslags reparationer, da dette kan fører til ulykker som er noget dyre for alle parter.

Er du forsikret?
Da en ødelagt bag- eller siderude ofte er forårsaget af et uheld eller ulykke, dækker forsikringen oftest (undtaget af selvrisiko). Hvis din forsikring dækker skaden, så sørger vi for alt papirarbejdet. Hvis du har glasforsikring, kan du blot bestille tid, så sørger vi for alt papirarbejde til dit forsikringsselskab.

Se mere om hvor NEMT det er for dig at få dækket dit stenslags reparation af din forsikring

Vi har meget konkurrencedygtige priser på reparation af stenslag og udskiftning af forruder.

Uanset hvilken autorude i bilen det drejer sig om er revnet, smadret eller der har fået et stenslag, kan du være 100% sikker på at dit lokale værksted vil tilbyde dig at klare opgaven.

Men hvorfor gøre det?, arrangerer alt dette, når vi fra Alt-Autoglas kan komme til dig og klare alt for dig!

Når vi siger alt, så mener vi alt!

Vi sørger for at have det rigtige nye bilrude og udstyr med inkl. alt det rigtige tilbehør med (de ligger værkstederne sjældent inden med, til netop din bilmodel), vi kommer til dig uanset hvor du befinder dig, og vi klarer alt papirarbejdet med forsikringsselskabet for dig såfremt det er en forsikrings sag?

Du kan derfor trygt overlade din bil i vores professionelle hænder og gøre lige hvad du lyster i den tid vi arbejder på din bil.

Vi har alle betalingsformer, vi er kendt for vores kvalitets arbejde, og sammenlignet med værksteder så laver vi ikke andet end bilrude udskiftning og stenslagsreparationer.

Vi har derfor en helt anden ekspertise, træning og ikke mindst rutine i at udføre kvalitetsarbejde med autoglas, samt at være opmærksom på den enkelte bil og kendskab til rigtig mange forskellige bilmærker og fabrikanter af alle slags biler.

Nej, autoriseret værksteder er ikke bedre end os fra Alt-Autoglas

Dette kan siges med sikkerhed, fordi at samtlige montører hos Alt-Autoglas er uddannet mekaniker, og efterfølgende specialiseret sig i udskiftning af bilruder og stenslagsreparationer, så ud fra det, ved vi godt hvem vi selv vi ville vælge uanset hvilken branche man er indenfor.

Alt-Autoglas vil garantere til hver en tid, at en udskiftet bilrude af Alt-Autoglas kan synes uden anmærkninger.

Priser på Reparation af Stenslag

Er der prisforskelle?

Alt-Autoglas gør det i fair og forholdsvis billige priser, men der kan da helt sikkert findes endnu billiger priser, men vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, derfor sørger vi for at vores arbejde på din bil altid lever op til de kvalitetskrav, der er både fra myndighederne og fra bilfabrikanterne. Det er jo i bund og grund din sikkerhed i trafikken vi håndterer!

Alt-Autoglas har i forhold til autoværksteder ikke en husleje, at skulle placer i en regning. Vi kommer ud til dig i en af vores biler, derved kan vi holde priserne nede.

Vores regning vil primært være arbejdsløn og autoglas, der skal betales for ved udskiftning af bilrude, og selvfølgelig minus glas ved stenslags reparationer.

Vi sørger altid for, at være opdateret med sidst nye teknologi og hvordan alle modeller har deres særheder og forskelligheder, således at alle bilmærke og modeller håndteres som de skal på hver deres individuelle måde.

Vi vil til hver en tid prøve at hjælpe dig så hurtigst som muligt. Venligst anvend vores hjemmeside, SmartPhone App (Apple eller Android) eller direkte på telefon og vi vil være behjælpelige.

Du finder et bestillingsskema her på siden.

Alt autoglas, om det er forruder, sideruder og bagruder, der monteres i Danmark, skal være og er det man kalder ‘E-mærket’ eller ‘E-godkendte’.

Autoglasset være E-mærket, for at være lovlige til brug for montering i dansk indregistreret biler.

E-mærket eller E-godkendte er den måde hvorpå du som kunde, ved at ruden lever op til de standarder og regler der er for at anvende autoruden.

Ny Forrude eller stenslags reparation – Få et Godt Tilbud – Uforpligtende

Nye Synsregler for stenslag i bilruden

Bliv informeret, så du undgår at blive overrasket!

forrude-trafik-synsregler

Special Pris – Op til 3 Stenslag Repareret for 1´s pris

Kampagne: Vi reparerer op til 3 stenslag i din bilrude for 1 stenslags pris – 450,- kr. Mange forsikringsselskaber dækker stenslagsreparationer uden selvrisiko, da stenslag tit med tiden udvikler sig med tiden til at bilruden revner, og udgiften dermed bliver større for både forsikringsselskabet og dig som kunde, da du højst sandsynligt selv skal betale en selvrisiko. Derfor er det altid vigtigt, at få repareret et stenslag.

Gratis Stenslagsmærkater

Stenslagsmærkater (klistermærke til stenslag) kan rekvireres gratis ved at kontakte os.


FÅ STENSLAGSMÆRKATER     RING MIG OP    BESTIL REPARATION

Garanti ved reparation af stenslag

Stenslag repareres med forudsætning for, at der altid er en risiko for at forruden revner, når reparationen udføres. Revner forruden ved udførelsen, trækkes stenslags-prisen fra udskiftningsprisen af selve rudeskift, såfremt dette ønskes foretaget af alt-autoglas.dk.

Vi kommer til dig!

Uanset hvor din bil er parkeret på hele Sjælland eller øerne, kommer vi til dig. Det eneste vi skal have udleveret ved fremmøde er bilnøglerne. Vi kan sagtens hente bilnøglen i en reception, eller vi kan mødes personligt – uanset hvordan, så finder vi den løsning, der passer dig bedst.

Original Kvalitetsglas – Produktinformation

For at opfylde bilfabrikaternes høje krav og sikre vore kunder den bedste sikkerhed og kvalitet, anvender vi kun autoglas i originalt fabrikskvalitet – altså originale produkter fra OEM producenter. Vi benytter udelukkende godkendte forrude-lim, primer og aktivator fra verdens førende producenter. Alt-Autoglas overholder alle normer og kvalitetskrav, som stilles i forbindelse med benyttelse af disse produkter. Derudover bruger vi altid den nyeste teknologi, når vi initialiserer og kalibrerer ruder. Samtlige montører har været på testerkursus og bliver altid ført ajour med ny viden på området.
Det betyder for dig, at du hverken kan høre eller se forskel, når du sammenligner den gamle rude med den nye. Bortset fra at din nye bilrude er fin, ny og uden ridser, mærker etc.

Det med småt (ridsen i forruden)

Garanti frafalder på stenslag og rudeskift: ved almindelig slidtage, og såfremt ruden har været udsat for nogen form for andre udefrakommende påvirkninger – som f.eks. hærværk, nattefrost og færdselsulykker.

    Vi får det Søde frem i Oplevelsen

Stenslag reparation - se vores speciel kampagne pris

STENSLAG
& VINTER

Kulde udefra og varme indefra, kan få selv det mindste stenslag til at sprænge bilruden.

Stenslag Service
Stenslag i forruden kan knække bilglas ved temperatur forskelle

SYNSREGLER /
BØDE

Stenslag kan nedsætte DIN sikkerhed og de kan være til stor fare. Lad os vurderer dem, før politiet gør. Se de nye synsregler her

Synsregler
Forrude ridser, stenslag - Hvad siger Politiet - Synsregler? Få svaret her

GRATIS
STENSLAGSTAPE

Nogle stenslag kan holde længe og sidde uden for dit synsfelt. Lige pludselig går det galt. Tag dem i opløbet, sæt hurtigt tape på og bestil os.

Ja Tak!
Gratis stenslagstape fra os til stenslag reparation

FERIE
MED TILLID

Lad ikke et lille stenslag eller en ridset forrude ødelægge (bil)-ferien. Lad alt-autoglas udskifte dit usikre bilglas

Vores Services
Stenslag i forruden - Fix det inden du tager på ferie
Summary
Stenslag
Service Type
Stenslag
Provider Name
alt-autoglas.dk,
Østre Parkvej 154,Ringsted,Sjælland-4100,
Telephone No.20200241
Area
Sjælland, Danmark
Description
Stenslag reparation af stenslag i autoglas hjemme hos dig. Vi kører DK rundt og reparerer stenslag i bilruder. Revner, stenslag eller ridser Alt-autoglas klare det for dig.
© Copyright - Alt Autoglas - Bilglas, Rudeskift, Stenslag Services